Komšić s bosanskim zastupnicima u Bundestagu: Razgovarano o sankcijama

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jel Sejdo obiso i Muju na bausteli?

To mu je domet

Sss

To mu je domet ka Jel Sejdo obiso i Muju na bausteli? A vas domet je - da ne kazem...

latif

Cuj zastupnicima, a samo je jedan. I to nije bosansk zastupnik u Bundestagu, nego njemački zastupnik. Njega nisu birali Bošnjaci nego svako ko ima pravo glasa u Njemackoj je mogao tipovati na njega. A Komšic i nije mogao sresti nikog drugog, jezike ne govori, samo na bošnjačkom može nekoga osloviti

Ferid

Momak je Nijemac, dvojno državljanstvo ne može imati. On je rođen u Njemačkoj i završio školu u Hannoveru. Poslije srednje škole, 2011. godine, upisuje studij politike, ekonomije i germanistike za nastavu na Univerzitetu Leibniz.

ti sunce

predsjednikide okolo i zagovara sankcije dijelu svoje zemlje. samo u ovoj nakaradnoj tvorevini

Gost

Kakav debil moraš biti da bi se tako ponašao. Zagovara građansku državu a po svijetu zagovara sankcije svojim sugrađanima.

Martić

Joj, glupa naslova. U BUNDESTAGU ne postoje "bosanski" zastupnici.

dP

Opet bruka državu. Funkciju člana predsjedništva degradirao do dna. Predsjednici se sastaju sa predsjednicima a ne nižim funkcijama od sebe.

Gost

Pripadnik Holidey Inn nacije govori o nastanku srpske nacije. Nigdje veze.

Guest

Guest Sta vise jedete vango kad ce biti kako MZ je naredila,a zna se jako dobro kako.

Guest

Guest Zar ne vidite da je dosao da se sastane i uhvati mustuluka zna se ko je odvodio logorase sa Heliodroma u Sokolu da rade za djabe gladni itd.

/ Najnovije