Komšić: Primamo k znanju, ali perspektiva članstva je ugrožena odlukama visokog predstavnika

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Sejda džihadista mi se čini evro pesimista

Gost_Radio_Sarajeva

Kao evo možete, a dežurni visoki predstavnik iz redova HDZ-a radi sve na tome ne da ne uđemo, nego da ne postojimo kao država.

Bosanac

***

Mostar

***

I Peljeski ugrozava pristup BiH EU?

A Sejdo?

?

***

...

***

?

Ti si chmaru odvukao BiH u dubine, ali i oni chmarovi koji ti daju glas ka Mostar Vaš ćmar servisira Đon Vic Batarelo?

I prave se dalabu kao da je sve OK.

Kao evo možete, a dežurni visoki predstavnik iz redova HDZ-a radi sve na tome ne da ne uđemo, nego da ne postojimo kao država. ka Gost_Radio_Sarajeva Đuli Rilce trabunja o eko promjenama i ekološkim štafetama mladosti i jačanje prava buljaša. Dok je izaslanik te iste evrope nametnuo aparthejd.

Ne znam, ali sam se molio da ti naucis ć i č....

Jesi li se molio bogo***ici za doživotno Ćovino ćlanstvo i fratarske kite bez hiva? ka ?

Eu

****ji je

Panzer

***

Gost

Nisi ni zapoceo drugi mandat, onaj ukradeni od Hrvata, a vec lazes i sipas prasinu ljudima u oci. Kakva je ovo zemlja kada je ovakav ljigavac 'neka civija' u vlasti?

Sreca

Sreca da Komsica ima BiH,jer za sada nevidim nikoga drugog da se bori za sve gradjane bez obzira na nacionalnost.

/ Najnovije