Komšić: Prijem za godišnjicu nezavisnosti BiH ovaj put i u znaku sjećanja na referendum iz 1992.!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Taj referendum je doneo 100 HILjADA MRTVIH--pa SLAVITE

99,7 posto podrske bez srpskog naroda

Kao sto si i Ti dobio na izborima bez hrvatskog naroda

Haha

Auuu, Sejdo već planira. Ima da se izuje od cuge

Haha

I biti ću veoma osupnut ako ne bude nazočan vrhovnik i promicatelj europskih vrednota. Nekoć Jugoslaven! Onaj tko je tako i toliko volio ćirilicu! Onaj tko je Velež u srcu nosio! Onaj tko je i Radobolju skrenuo za boljitak, legitimnost a i da ne smeta oko ono malo hacijende.. Ccccc... Odok čučati na guvnu...

Mike

40% stanovništva glasalo...i bilo 99%.hehe

Nadimak

*** Mike glupsone. Koju si ti skolu zavrsio.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Majstor fola i protokola, ispražnjenih rituala i šupljih ljuštura-fraza. Godišnjice i prigodničarenja, obljetnice i lažna lupetanja i diletantska glumatanja. Pitajte preživjele iz stare garde- one koje nisu ubili karcinomi, moždani i srčani udari i koji ne vegetiraju na vrećama psihofarmaka, proždirani PTSP-om- šta misle o ovim vašim lažnjak paradama i kič šaradama. JER, TREZOR-EFENDIJIN POSLUŠNIČE I KUĆNI LJUBIMČE: 1.Šta ste napravili od 1992.? 2. Šta ste napravili od Republike? 3.Šta ste napravili od ZAVNOBiH-a? 4. Šta ste napravili od Armije RBiH? 5.Šta ste napravili od potrošenih boraca i branitelja? 6. Šta ste napravili od klasa i kasta? 7. Šta ste napravili od tajkuna, crnoburzijanaca, ratnih profitera? 8.Šta ste napravili od sredovječnih? Šta ste napravili od starica i starica? 9 Šta ste napravili od djece? 10.Šta ste napravili od mladosti? 11.ŠTA STE OVO NAPRAVILI OD BOSNE I HERCEGOVINE, OD REPUBLIKE, OD IDEJE, OD STVARNOSTI, OD SNOVA, OD IZDAJA I PRODAJA, OD SADAŠNJOSTI, OD SAHRANJENE BUDUĆNOSTI? 12. HOCETE LI O TOME PROGOVORITI NA GODIŠNJICE, OBLJETNICE, SVEČANE I VAŽNE DATUME , DANE POLITIKANTSKOG KARNEVALA ZA ZABAVU NEPISMENIH I BUDALA?

Stromah 92

Oce biti de kaka zakuska, da malo svedski sto obradim.

Kada

Kada ste namjedtsli rezultate sto umjesto 99,7 niste stavili 119,7 s obzirom na mamjestanje bilo bi " realnije".

Bot

@REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA, Bakire, ne kaki. Ne urušavaj i to malo države koja još postoji. Komšić je potrošena priča. Nema on sugovornika, koji bi ga uopće bio spremat saslušati. Njegove priče su isprazne, bez sadržaja. Bez glasovanja Hrvata danas ni BiH kao nezavisne države nebi bilo. Valjda je to jasno. Nisu Hrvati glasovali za samostalnu BiH, kako bi im Bošnjaci birali predstavnike. Varalice ne prolaze nigdje, a posebno ne među ozbiljnim političarima u EU i USA. Odbace ih kao staru krpu.

AntiTeheran

Ovo ce se obeleziti na 23% zemlje.. U najvecoj Republici sa 49% je obican radni dan U drugoj po velicini HB je isto obican dan... Muhamedanci slave samo ali Evropa ih ne voli

Panzer

Sejdo još malo i noga ti je.Nikad više Sejdića

Brko

***

Lazni advokat Scepan Mali

Ovaj tzv Hrvat je zaboravio da kaze da jedan od tri konstituivna naroda u BiH nije izasao na referendum. Ovaj tzv Hrvat je zaboravio da kaze da je taj referendum koji je gurnuo BiH u gradjanski i vjerski rat nije bio ustavan po tadasnjem zakonu SFRJ.

***

***

/ Najnovije