Komšić posjetio članove porodice stradale Elmire Sefo

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zalosno je i sucut obitelji

ali skupljati politicke poene je upitno

Ponosan sam

Ponosam sam da imamo covjeka u predsjednistvu kao sta je Zeljko Komsic i jedva cekam da ga biram ponovno.

Dokaz vise, muslimani sami odgovaraju

Ponosam sam da imamo covjeka u predsjednistvu kao sta je Zeljko Komsic i jedva cekam da ga biram ponovno. ka Ponosan sam Pitam se, da je bio Hrvat gluho bilo, da li bi Sejdo dosao ovako brzo? Jos Stolac, SDA bastion Rijaseta

Veži konja di ti Aga kaže

Ponosam sam da imamo covjeka u predsjednistvu kao sta je Zeljko Komsic i jedva cekam da ga biram ponovno. ka Ponosan sam DA SIGURNO BIRAŠ KOGA HOĆEŠ NIKO TI TO NE BRANI ALI NJEGOVA DJELA GOVORE O VAMA A TO JE OBIČNI INAT PREDSJEDNIK PA ETO VAM GA.

sarajka

Allahu je bila draža,neka joj Dragi Allah podari Deženet

Nikolica s prikolicom

Još jedan od načina nepotrebnog širenja straha. Koliko vidim iz dosadašnjih fotografija, ovaj potres ne spada među rušilačke: za eventualno odpadle crijepove s krova, iste nabavite, pomaknute postavite na njihovo mjesto, povežite s letvama i to je to. Ne čekajte nikakvu pomoć za to, sami to učinite....osim ako objekt imate osiguran protiv potresa, u što sumnjam. S ovom posjetom Komšić pravi štetu...Zamislite da je, nedo Bog, bilo poginulih nekoliko stotina, bi li sve pogođene posjetio? Naravno da ne. Od foha sam i znam što i zašto ovo pričam.

Nikolica s prikolicom

Potres izaziva strah, što je prirodno. No, strah nije dobar saveznik, posebno ne panika. veliki broj podrhtavanja tla nakon jačeg potresa obično znači da je "prilagođavanje ploča" ide u smjeru smirivanja. Ima primjera (rijetkih) kad nakon toga dođe i do jačeg potresa, to ne možemo nikad znati. Zato su oprez i smirenost (bez panike) veoma važaan način ponašanja. U životu sam doživio 5 jakih potresa, a u 3 od njih sam sudjelovao sa stručne strane. Odlično poznajem ovu materiju, u kojoj političari po običaju samo prave štetu.

Dje si stručnjak sa bauštele?

>>Potres izaziva strah, što je prirodno. No, strah nije dobar saveznik, posebno ne panika. veliki broj podrhtavanja tla nakon jačeg potresa obično znači da je "prilagođavanje ploča" ide u smjeru smirivanja. Ima primjera (rijetkih) kad nakon toga dođe i do jačeg potresa, to ne možemo nikad znati. Zato su oprez i smirenost (bez panike) veoma važaan način ponašanja. U životu sam doživio 5 jakih potresa, a u 3 od njih sam sudjelovao sa stručne strane. Odlično poznajem ovu materiju, u kojoj političari po običaju samo prave štetu. ka Nikolica s prikolicom<< Nisam te prepoznao!!!!!

/ Najnovije