Komšić: Plenković pohvalio dokument kojim se ukidaju domovi naroda, a Dodik prihvatio

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Lijepe riječi su ukras!

Svima je jasno da je to uvod u ukidanje entiteta!

.

Sejdo Bosnjak

pjan ko majka

Nikolica s prikolicom

Ne čudim se zašto Dodik stalno pobjeđuje u RS-u. Bez dvojbe ima karizmu vođe, što je rijetko viđeno na Balkanu. Zanimljiv mi je njegov način kako "zapošljava" svoje protivnike, koji uglavnom komentiraju stavove Dodika. Na taj način prisili protivnike da moraju pričati gluposti u koje ni sami ne vjeruju. Evo Komšić , ničim izazvan govori o ukidanju Domova naroda. Da je to notorna glupost ne vide samo mentalno ograničeni.

No name no name

Zlatni nas Ljiljane glasamo opet za tebe.

Jole

Pa bolan dokle vise da se trudite i udovoljavate tamo nekim plenkovicima i ostalim...imajte svoj neki pravac i drzite se toga...dosta je vise ugadjanja i gledanja sta ce ko drugi reci

/ Najnovije