Komšić pita: "Zašto 'veliki Hrvati' iz HDZ šute o progonu hrvatskih pilota?

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ssd

SAD CE HDZ I COVIC I KOMPANIJA OPET GOVORITI CUVAJTE RS . NIJR BITNO STO SU HILJADE HRVATA OTJETALI...

Miki

A kako su piloti branili hrvatsku kao sto tvrdis a kazes da su napadali civile u bosanskom petrovcu? Tokom oluje napadani su civili dok se vojska prethodno povukla i ostali su samo civili na milost i nemilost ndh heroja pilota. Samo neutralisanje tu pomaze a ne optuznica.

Hehe

Zašto Sejdo ne potegne vitalni nacionalni interes?

TNT

Iz istog razloga sute kao i onda kada zamjenik gradonačelnika Prijedora na najveći katolički praznik, Uskrs uputio je sugrađanima katoličke vjeroispovijesti niz uvreda... Zbog toga sto je covic i njegov HDZ licemijeran i jadan. Nebi oni da ima se Dodik zamjeri a dodik osudjuje i podrzava Srbiju u uvom novom slucaju Srbijanske Hajke na hrvaske pilote.

hm

znaci moze i BiH podici optuznicu zbog djelovanja pilota HV-a na nasoj teritoriji, ha ja

Bosanac

Genocidni rvati i srbi su zajedno samo protiv BOSNE laju vrijedjaju prijete poceli su i ujedat

ovcama

Genocidni rvati i srbi su zajedno samo protiv BOSNE laju vrijedjaju prijete poceli su i ujedat ka Bosanac ma u sumu papcino sdaovska, ti bosanac nisi

Ralle

Eto ti si se javio "hrvatino"..

Zašto Sejdo ne potegne vitalni nacionalni interes? ka Hehe Halo majmune (dobićeš bananu, dobroooo daću tvojoj mami bananu) U srbiji majmunčiću, podignuta je optužnica! Kako će majmune u Bosni i Hercegovini biti "potegnut" (potegni me za.... ) vitalni nacionalni interes? PS majmunčiću, ne "poteže" ( opet me potegni za... ) član Predsjedništva Bosne i Hercegovine vitalni nacionalni interes... Ništa, nisi zaslužio bananu... Bananu ću dati tvojoj staroj...

Odlicno

Predsjednice kao i uvijek puna podrska i napomena da vecina clanova hdz-a nisu hrvati nego zlocinci i hijene,koje cekaju da srbi navale,a oni pokupe mrvice sto ostane iza njih.

Mile

Javio se Sejdo, "hrvatina " stara.

Duo

Sta kaze Komsic? Jel to bio zlocin ili ne?

Javio se Sejdo, "hrvatina " stara. ka Mile lemi, za tebe... šampi te ;)

Guest

Guest Gospodine Komsicu oni se bave hiperbolom samo sto je ne znaju upotrijebiti gdje treba. Kod njih je ona parola: Padajte braco plivajte u krvi pustite mene da bjezim prvi. Ne zamarajte se sa njima sve receno ko ih dobro poznaje.

Guest

Guest Nije bez razloga klimatericno-krastavi spomenuo sapun. Sa njima kad pricas imaju kravatu,ali vi morate nos zatvoriti. Zato opterecen sa tim prebacuje bosanskim muslimanima koji se peru 5 puta dnevno da bi klanjali.

@Bosanac

Genocidni rvati i srbi su zajedno samo protiv BOSNE laju vrijedjaju prijete poceli su i ujedat. Da ja sam vec neke ujeo za *** ka Bosanac<<Nemoj Bosanac da ujedaš

Db

Pa ti si po FUNKCIJI najveci Hrvat!!!! I sta si tim povodom uradio??? Idi si jebi familiju u šupak a i one koji glasaju za tebe

Promatrač sa strane

Iz miješanog braka i u miješanom braku. Čovjek bez identiteta. Izjasnio se kao Hrvat da dođe u Predsjedništvo. Jadnik kojeg se ne tiče tema raketiranja na petrovačkoj cesti.

Objektivan i nepristran

CUTI DJUBRE DVOLICNO, PIJANO I CINICNO, NE OTVARAJ USTA!

/ Najnovije