Komšić osudio izjavu ruskog ambasadora: Prijetnja napadom na BiH neprihvatljiva

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Molba za komentar Gospodina Komšića

Beograđani pošalju pritajenog kreleta da čačka pripadnike OS BiH među kojima je i pravoslavac čijeg sina u to doba tsamomo negdje šutira pripadnik Samom Nogom Šutni Dijete (SNSD). ?

Mostar

Piz...

koji ba rusi?

Ko se njih još bolji smradovi fašistički? Dolazili su i 92 pa su oh pokopali ko krmad u vojkovicima. Slava Ukrajini Smrt rusiji!!!!!

@Molba

Pa u mentalnim sklopovima beogradskih političara dijete pravoslavnog pripadnika OS BiH nije stvorenje koje ima pravo na život (to je ono kako vole beograđanikazati samo bezvredna bosanska cepanica).

Hahaha

Amerikanci zvanično šalju dronove Ukrajini :D Ambasadore tek dolazi pušiona.. Šta će Ukrajina sa onolikim sekundarnim sirovinama..Ojhaaaa

Patriota

Nego sta,uci ce BiH u NATO,a jedanput Vi Veliki Srbi udjite bar u jedan rat sami,bez necije pomoci pa da vidimo,kako vi kazete"kome opanci a kome obojci"

Ambasadore

Слава Україні, слава героям, смерть ворогу!

071

Mislim da za koju sedmicu Ruse definitivno više niko neće ništa pitati :D.

roke koke

Cudan narod ovaj sto misle da su srbi, bosanci pravoslavci mirni bidite *, kompleksi vas pucajju. Al histprija se ponavlja opet cete vi * u genima vam je nije do vas.

@Patriota/Dijaspora

Nego sta,uci ce BiH u NATO,a jedanput Vi Veliki Srbi udjite bar u jedan rat sami,bez necije pomoci pa da vidimo,kako vi kazete"kome opanci a kome obojci" ka Patriota Ko śto ste vi sami ratovali, niko vam nijepomogao

HashimQ

Nego sta,uci ce BiH u NATO,a jedanput Vi Veliki Srbi udjite bar u jedan rat sami,bez necije pomoci pa da vidimo,kako vi kazete"kome opanci a kome obojci" ka Patriota Ko śto ste vi sami ratovali, niko vam nijepomogao ka @Patriota/Dijaspora<< Napušiš se ti skupa sa Goricom svima nama qurca ono pošteno!!

*

Treba i* iz BiH i prekinut diplomatske odnose sa tom zlocinackom zemljom,jer ionako od njih dolazi samo *.

Nadimak

Zašto nismo protjerali ruskog ambasadora. Otkud on još daje izjave i prijeti nam u našoj zemlji. Protjerati rusko gofno!

Habuhabuhabu

Te pare što su im blokirane dati Ukrajini, i jedan dio dati BiH za iskazane prijetnje i nanesenu duševno bol našim državljanima. A ovog staviti u Gulag ili neka kopa piramide oko Visokog.

Dodik: Šta Bakir ispriča? A *ebote, laže čovjek… Objavljeno 6 sati ago on 16/03/2022

dodo CARE RUSKI,*, mašala!

Oprez

Uposlenici u BHTelercom i Eronet su cjepanice pa zbog toga nisu dovoljno svjesni što se zbiva, baš kao ni većina rtv pretplatnika. Da sam ja roditelj koji nije svjestan što znači finansirati telemach bio bih nesposoban shvatiti da taj novac ide u šape djetetu koje moje potomstvo smatra cjepanicom.

Pitanje

Za koncept Federacije BHS (BiH, Hrvatske i Slovenije) u smislu telekomunikacijske bezbjdonosno obrambene integracije, zadovoljavaju firme BHTelecom i Eronet (obje firme posjeduju licencu Janeza Janše lično). Međutim telemach to nema. Zašto ?

Odgovor

Pa firme kao BHTelecom i Eronet su u teritorijalno smislu upravo u Federaciji BHS. Telemach svoja izvorišta prikriva jer je izvan Federacije BHS. Čak što više primijećena su i motorna vozila na kojim piše telemach, a beogradskih registarskih tablica sa onim istim grbom u ime kojega je tariguzijija vršila agresiju na Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Crnogoru, Kosovo, Makedoniju počev od 1991-e itd.

BHTelecom, Eronet, Telemach (Upali mozak, zapitaj se i razmisli u vezi sa pretplatom i potomstvom)

Obavijest za neoprezne i lakovjerne roditelje i naivne policajce sa potomstvom na teritoriji Federacije BHS (BiH, Hrvatske, i Slovenije). Uposlenici BHTelecoma i Eroneta su cjepanice (goloruki, nesvjesni, bezopasni i naivni baš kao i većina pretplatnika i ostalih ljudi u svijetu). Uposlenici telemacha lukava, izverzirana, namazana, manipulativna beogradska djeca sa skrivenim pištoljima i sjekirama u svojim šapama. Drugačije kazano, ako si lakovijeran roditelj koji nije svjestan što znači finansirati telemach onda nije lako razumijeti da tvoj novac ide u šape perfidnom beogradskom djetetu naučenom da prikriva, pretvara se, manipulira, glumi i čeka svojih pet minuta vrebajući sa skrivenom pištoljom ili sjekirom u ruci tvoje dijete da ga odradi kao da je obična cjepanica.

BRKO

STA CES TI SLJAMU LJUSKI OSUDJIVAT KAD TI TRI PUTA SJEDIS U STOLICI KOJA TI NEPRIPADA PRESTAVLJAS HRVATE KAD SI BIO U HRVATSKIM KRAJEVIMA MRLJO JEDAN ODAS PO MEZARJIMA I ODAJES POCAST KAD SI BIO NA KATOLICKOM GROBLJU TVOJI SU BORCI IZVRSILI POKOLJ U TRUSINI I GRABOVICI NISAM TE CUO DA SI TO OSUDIO

/ Najnovije