Komšić oštro odgovorio Dodiku: 'Lažeš Milorade, i Srbi su ginuli za BiH'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ili su kopali

rovove talibanima i arapima mudzahedinima u bosni

Стефан Првоспрчени

***

***

Mozda ti je mater stradala za BiH kad je izbacila

Stovalac pedofila pise cirilicom

*** Neprocjenjivo!!!

Sta ispa’ne od Hrvata i Srpkinje

****** Sejdo

Ovdje se kao nesto svadjaju...

.... a iza kamera i novinara su pajdasi, sjede i piju skupa. Sva trojica! A izbori su vec odigrani, opet ce pobijedit ista ***

Panzer

***

Blue

Tako je, politicari su cisto smece, ali sta reci za njihov fan club, sem isto. Nemas pojma gdje si dosao i sa kakvom se mi bandom nosimo decenijama.

Joj

Eeee kako li je tek nama

Bobo

***

Oda precima, gospaodŽe Ljiljan iz Lux

Želja,samo su BiH pravoslavci ili narodni rečeno vlasi branili BiH! ka Ljiljan tako se odaje pocast svojim pradjedovima!!!

Sta ispadne od Sokca i Vlahinje?

Sejdo Ljiljan

sparco

Komsic koji mrzi sve Hrvatsko osim Hrvatske fotelje.

Gost

Ti si se borio za narod svoje hanume.

BRKO

I TI SI DOBRO UNOVCIO SVOG LJILJANA

/ Najnovije