Komšić odgovorio Čoviću: Nikakva teritorijalna reorganizacija na etničkom principu nije moguća

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nece ona ni biti na etnickom principu.

Nego na teritorijalnom. Inace bi nastalo jedno 66 enklava, to nikome ne treba.

Mostar

Treci entitet je jedino rjesenje...dugorocno rjesenje

Slazem se.

Treci entitet je jedino rjesenje...dugorocno rjesenje ka Mostar

Mel

Treci entitet je jedino rjesenje...dugorocno rjesenje ka Mostar Zasto, da zavrsite etnicko ciscenje BiH? Ovo je 21 stoljece a ne srednji vijek.

Ne, nego da ga zaustavimo.

Zasto, da zavrsite etnicko ciscenje BiH? Ovo je 21 stoljece a ne srednji vijek. ka Mel

user90104

****

Bosanac

***

HRVAT

Lijepe riječi su ukras!

Panzer

***

Mel

ka Ne, nego da ga zaustavimo. Totalna laz i neistina! Mislim da znate da se BiH Hrvati sele zato sto im je bolje u EU i Hrvatskoj. Nitko ih ne progoni, nego imaju totalnu moc u mjestima gdje su vecina. Postati ce manjina radi svog izbora a ne zato sto su primorani da idu.

***

Lijepe riječi su ukras!

KOMSIC

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Pa jes ¨¨bolje im je¨¨...

>>Totalna laz i neistina! Mislim da znate da se BiH Hrvati sele zato sto im je bolje u EU i Hrvatskoj. Nitko ih ne progoni, nego imaju totalnu moc u mjestima gdje su vecina. Postati ce manjina radi svog izbora a ne zato sto su primorani da idu. ka Mel<<........... Nije niko rekao mars van, ali dovoljno je pogledat TV, procitat ovakve portale, izac na ulicu pa osluhnut sta se prica itd itd, znas ti to i sâm samo se pravis budala.

@Mostar

Pokusali ste. Kada se armija ukazala oko zapadnog mostara i kod sirokog brijega trcali ste da potpisete VOsington. Zahvali orucevicu sto je napravio incident i izetbegovicu koji je zaustavio vojsku zbog toga. I sada zelis sta? Nema sada armiju ko zaustaviti, a niko nece biti bez municije. Hajde reorganizuj? Imas li opet kanister goriva za bjezanje?

Zlatni Ljiljan

Al’ sam Luzer, upao mi Kruzer

SRPSKA

se slaze sa uspostavom 3. Republike. Srpska preuzima sve oteto

Bosanac

****

Mel

>>>>Totalna laz i neistina! Mislim da znate da se BiH Hrvati sele zato sto im je bolje u EU i Hrvatskoj. Nitko ih ne progoni, nego imaju totalnu moc u mjestima gdje su vecina. Postati ce manjina radi svog izbora a ne zato sto su primorani da idu. ka Mel<<........... Nije niko rekao mars van, ali dovoljno je pogledat TV, procitat ovakve portale, izac na ulicu pa osluhnut sta se prica itd itd, znas ti to i sâm samo se pravis budala. ka Pa jes ¨¨bolje im je¨¨...<< Ne prijatelju, istina je da su BiH Hrvati otisli radi pohlepe, ne zato sto im je bilo lose u BiH. Svi su dobro zivjeli i bili zaposljeni. Imaju 100% vlast, cak i danas. Krivite za to EU, HDZ i njihove mahinacije, a ne ostatak ljudi koji su ostali da zive (ili ne mogu da odu) iz BiH. Znate kako kazu "Ne možeš imati sve".

Db

Pokusali ste. Kada se armija ukazala oko zapadnog mostara i kod sirokog brijega trcali ste da potpisete VOsington. Zahvali orucevicu sto je napravio incident i izetbegovicu koji je zaustavio vojsku zbog toga. I sada zelis sta? Nema sada armiju ko zaustaviti, a niko nece biti bez municije. Hajde reorganizuj? Imas li opet kanister goriva za bjezanje? ka @Mostar I..JESTE ŠTA OSVOJILI ??? HAHAHAHA

/ Najnovije