Komšić odgovorio ambasadorici Izraela: 'To može izjaviti samo neko ko je izmanipulisana...'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Živio ***

HVALA TI HIĆKO .***SATANE CIONISTE SI ***SAD VIDIMO DA SI BIO VEOMA PAMETAN ČOVJEK

***jedna

***

Balasevic

***

Jedini

Predsjednik Komsic je jedini politicar u regiji koji razumije sto se dogadja u pojasu Gaze i vrlo otvoreno i hrabro je to i rekao.

***

***

Ivan

Lijepe riječi su ukras!

Ivan

Lijepe riječi su ukras!

miki

ja baš čovjeka iznervira kada ti guraju ****** riječi koje nisi izgovorio i misli koje nisi ni pomislio. Baš je puna nepoštivanja i samoživa i vrlo vjerovatno podla.

***

***

anfscd

***

Hercegovac u Bosni

Malo ulicarski žargon, ok je odgovorit ali argumentom i gospodski. Suština je da danas izraelski biznimeni prave posao sa potomcima ljudi koji su im predke vodili u logore. Za Hamas nemam stvarno adekvatnu rijec, oni prvenstveno terorisu palestince a ovo što su napravili u Izraelu, užas. Nanijeli su nemjerljivu štetu pravednoj borbi za slobodu.

***

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa Žuča

Ono što su stanovnici Sarajeva preživljavali u zadnjem ratu to od osnivanja Gaze preživljavaju njeni stanovnici. Razlike nema, samo je Gaza znatno veća od Sarajeva. I jednim i drugima su osporavali i osporavaju i danas pravo na odbranu odnosno elementarno pravo na život i ništa drugo.

***

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan***

***

***

***

Ljiljan:***

***

ALE

MONSTRUMI SU I HAMAS I VOJSKA IZRAELA /VLADA/ JER UBIJAJU NEVINE CIVILE! NEMA DOBRIH OVDJE!

***

***

Komšija

Reče najveći ublehaš na političkoj sceni. Čovjek čim zine izvali glupost.

Efg

Zahbi joj ga komso, jos da otkantas bakira i svi cemo glasat za tebe

/ Najnovije