Komšić o rušenju crkve u dvorištu nane Fate: Da je pristajala na pogodbe...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Ovo je najviše lekcija Salkić Ramizu, koji je kao zadnji brabonjak dolazio Fati i nagovarao je da povuče tužbu... Čitaš li ovo jade jadni!?

Jole

Nije nana kao ti Zeljko da gazi preko svojih rijeci

Gost

E nemoj se ti javljati i pricati o bilo cemu, a pogotovo o odlukama sudova. SUD je ucinio sve a svi ostali ste sjedili u svojim udobnim foteljama, nikada nisi ni spomenuo nanu Fatu, a sada ti fali malo politickih poena pa si na gotovom cinu eto dao svoju 'jako pametnu izjavu'.

Sejdo propali Pijanic

otkako ga je Bookir pregazio, na putu mladih muslimana i zamijenio Efendijom, ova pojanica je izgubila kompas. Bice da ce ga muslimani pokopat na Poljine kao zlatnog tulipana

Gost

Ovaj se s vremena na vrijeme oglasi. Ovo mu je sada prilika. Izgubljen u vremenu i prostoru.

Ti si svog ljiljana,stvarno,podobro naplatio!

.

/ Najnovije