Komšić o razgovoru Lavrova i Dodika: "Ko zna o čemu su oni pričali"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Eto tebi će kazati o čemu su razgovarali!

Bosanac

Predsjednice daj nam puske da potamanimo GENOCIDNE ZIVOTINJE CETNICKE iz GENOCIDNE TVOREVINE

Senad

Laktašenko i Lukašenko.Budale su uvukle Rusiju u ovo stanje svojim lažima

Tango

Voz, pospani voz za Harkov, Gomelj, Lenjingrad. Znam.. kako je noćas dalek Beograd. Sruši danas Putina, sutra Dodu i Vučića I svi srpski četnici da se spale u Srbiji. Kada budes kopala grob za naseg Vulina Tajna bit ce skrivena iza ovih redova Nije Kijev Srbija da se tako rastura Ni svi ruski tenkovi ne mogu pokoriti Gardonacelnika Kijeva Njemu pismo pisem ja Smrtovnica za Putina. Voz, u vozu izguzvana lica srpskih rezervista Bježe dok se može preko Dunava Za rusiju bjeze svi Kosovo ne spominji Vraćati se neće ni oni srpski klošari što se nisu borili samo rovove kopali. Bila jednom srbija zemlja bolesnih umova Nema vise nikoga sad je jama septička Nikad vise srbina na balkanu da prebiva Po sibiru lutaju kao ruski kerovi, Balkan se oporavi od svetosavske pošati.

Genocidasi

Zna se o čemu psihopate mogu samo da razgovaraju.Pobiti te pse treba odmah .

Bih

Neka su pricali i o kradji ikona iz ukrajinskih crkvi,ali Zeljko i Djaferovic moraju eliminirati tog krkana dodika da ne govori u ime BiH.Hrvatski mediji samo prenose sta je krkan kazao i kako BiH nece uvest sankcije protiv rusije.Krkana vas dvojica morate zasjenit svojim izjavama i svaki dan pozivajte sve medije i govorite u ime BiH.

.

Vepar nije do njegi ni njega dobacio ..Malo ga je utjesila neko dana iz kabineta Ministra …Nema Lavrov drugog posla nego da slusa veprovo hroktanje..

Welt'

Dodo da nije srbije, ja mislim, siguran Sam, da ni jedan djikan nebi postojao u Bosni .. nas problem je srbija?? kako da se toga oslobodimo..

A o čemu bi

O ikonama valjda

@Bosanac

A ti bosanac pravi si ko sirena ponavljaš ponavljaš se. De reci tom što ti piše ove gluposte da ti napiše nešto drugo idijote jedan dijasporski

Nn

Pitin i Lavrov su se opasno zamjerili Komšiću .

Lazni Valter Komsic

Komšić širi utopiju o građanskoj BiH Politički analitičar Enver Kazaz izjavio je da je "građanska država u BiH" prevara, jer se radi o dominaciji većinskog naroda nad drugima, kao i da ona u podijeljenim društvima poput BiH nije moguća. "Šta brani SDA? SDA ne brani građansku državu. Građansku državu u BiH - tu utopiju širi (član Predsjedništva BiH) Željko Komšić potpomognut narativima radikalnog bošnjačkog nacionalizma. Još jednom ponavljam, da budem vrlo jasan - potpomognut narativima radikalnog bošnjačkog nacionalizma", upozorio je on. Ali, dodao je Kavaz, to što Komšić brani to nije građanska država, to nema blage veze s građanskom državom. "To je najobičnija prevara u kojoj se skriva dominacija jednog od konstitutivnih naroda nad drugim. I to treba reći javnosti. Građanska država je utopija koja nije moguća u složenim društvima i državama kakva je BiH", rekao je ovaj profesor na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Maktub

Zna se o čemu psihopate mogu samo da razgovaraju.Pobiti te pse treba odmah . ka Genocidasi Vi koji smisljate te monstruozne prijetnje i bljuvotine ste pravi psihopati. Ne moze normalan covjek tako nesto napisati.

Alo

Serjoza,lave moj,ocel bit kaki' ikona ispod ruke-pita Dodig kulegu?!Oce,oce,cena prava sitnica-uzvraca mu Lavrov,magacioner ikona za Ukrajinu.

Bosanac

Traktorista trazi traktore od ovog gargamela rusa

/ Najnovije