Komšić o izmjenama Izbornog zakona: Neće biti dogovorene

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sejdo gotov si

odlazis na smetljiste istorije kao i Milosevicev plan u kojem si ucestvovao.

AsAsova

Svaka na mjestu !! Za JEDINOG predsjednika Bosne i Hercegovine !! Uz tebe smo predsjednice !!

Kao i uvijek

Svaka cast,kao i uvijek Komsiceve su rijeci melem za svakog onog to voli i zeli BiH da zauvijek bude suverena,neovisna,slobodna zemlja svih svojih gradjana.

Mostar

NOT MY PRESIDENT

Re mostar

A za tebe znamo, tvoj jediini predsjednik je pavelic

BBB

Poslije silnih kritika javnog mijenja koji vas je nazivao kukavicama i izdajnicima sad se uključujete u pregovore. SDP i NS su bjedničke stranke koje su se kitile nekakvim svojim principima eto sad nemaju ni principa !

Ljiljan

Jedini I pravi predsjednik prelijepe BiH poslije rahmetli Alije je Željko,ide opet sigurno preko 400000 tisuća glasova!!!

RAGIB

STAJE KOMSICU OSLADILO TI SE U PRESEDNISTVU JA SAM BOSNJAK I GLASO SAM ZA TEBE I NKAD VISE KAD VIDIM DA SI NEPOSTEN I TI I ONI OKO TEBE SAN SI PRIZNO DA SI HRVAT A NIKAD TE NISAM VIDIO DA SI POSJETIO HRVATE GDJE SU VECINA

Y

Ovo je pravi B-H patriota , najveci Hrvat poslije Josipa Broza,Evropski covjek normalnih shvatanja , a ne kao Covic ,Milanovic ,Ljubic .. to su Pavelicevi nasljednici , kao sto su i Dodik , Vucic, Dražini , sljedbenici..

Izbor

Paše tebi izborni zakon kad za prazna laprdanja dobiješ mjesečno 6.000 zato se i boriš, da siđeš sa trona morao bi nešto raditi za 500 da preživiš, a ne znaš ništa drugo nego mlatit praznu slamu. Izrode, licemjerni.

Jak

Bla bla bla ja sam privjesam sda

Aida Bukva

Sejdo mora pasti.

Gfy

Sve si upravu a mnoge boli istina jure iz tuzle

You are not my countrymen.

NOT MY PRESIDENT ka Mostar

Ko ti na popin za spasenje. Trpio je i Petar.

Sejdo mora pasti. ka Aida Bukva

Zeljko, opet cu kao hrvat i moja cijela obitelj, Allahami glasati za tebe!

.

/ Najnovije