Komšić o izjavama Z. Milanovića: On bi se svađao, ali neću benzinom gasiti vatru

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

SDP Hrvatske se domakao od svoje sd ideologije. Zato će i propasti. To je teren nacifašista iz HDZ , na kojem su neprikosnoveni.

E Komsicu

Nikako da shvatis da je problem u tebi a ne u drugima.

Gost

Da si ti čovjek koji misli šta valja i šta ne valja nebi se nikada primakao Predsjedništvu BiH.

BiH

Tako je. Neka bubuljičavi beznačajni smrdo laje i dalje. Nebitan i odvratan frajer totalno, kao i kockoglavi Jugoslav Čović koji ga je iskeširao. Neka kerovi laju, džaba laju. Od Trećeg i Izbornog nikad ništa!

Rus-mir

IsiloVehabije su veoma uznemirene. Stiže otrježnjenje i dugotrajan mamurluk. :)

Mirza Tvica

sve objašnjava to kad je rekao da je porijeklom Bosanac. A i nije se morao referirarti na Livno odakle potiče nego jednostavno da nisu došli Osmanlije i pokorili Bosansko kraljevstvo i dan danas bi se Dalmatinci a i on zvali Bošnjacima a ne Hrvatima kao što su se zvali i u srednjevjekovnom Bosanskom kraljevstvu.

Spasavanje vojnika SDA

licimjerno je od strane bosnjaka Komsica da komentarise Predsjednika Hrvatske, samim tim jer je uzrok najvece krize u FBiH od Dejtona.samo nestanak SDA i njenih satelitaa zaci opdtanaka

Mirza Tvica

Teško da postoje pokazatelji vezani za ovako sramno etiketiranje Bosne...ali po svim pokazateljima Hrvatska je zvanično predposljednja rupa u EU, posebno kad su prosperitet i razvoj demokratije u pitanju. Izuzetak je stepen krupcije po kojoj su u vrhu u EU. Uz to su odlukama haškog tribunala osuđeni za UZP protiv Bošnjaka s ciljem etničkog čišćenja i priključenja teritorija HZ herceg bosne Hrvatskoj. I kad nam trećerazredni političar koji nema gotovo nikakvih ovlasti u svojoj nižerazrednoj zemlji dođe soliti pamet kako trebamo rješavati Izborni zakon ili odnos između naroda u multikulturnoj Bosni ili Federaciji??? Pa Milanoviću pitali li prvo vas i Dodika iz vaših jednonacionalnih torova da mislimo to rješavati etničkim čišćenjem. Za sve ostalo ste posljednja rupa na svirali.

tzv BiH je samo rupa

muslimani su kao virus ali ima lijeka i za njiHa

che

Predpostavljam da ima ženu , nek' se svađa sa ženom .

Pa

Ti nista drugo i ne znas jer si kapacitet verbalnog jalijasa iz Hrasnog, ono kad neznas sta ces reci, smijes se sam sebi, ti si odvratniji od ovog konja iz Hrvatske jer si ti nase govno.

I poslije Sejde

glupi bosnjo

Dudek Krivousti Njofra

@tzv bih je samo rupa...jeste jeste u pravu u njoj se pravi lijek za katoličke teroriste zvani Praljkovaca

Pop

Covjek reko istinu a istina boli,a vi muslimani prisvoili ste nasu BiH, idete za nama a mi bjezimo od vas jer smo kulturni i obrazovani.Milanovicu bravo.

/ Najnovije