Komšić o HE na Drini: Država BiH treba reagirati, kakav je to način

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Odlično rečeno... još samo navedite kako apelujete na EU i relevantne međunarodne faktore i eto ga! Papagaji nesposobni sitnošićarski!!!

Nori

Strategija uništavanje BiH je već prešpoznata u EU a iza nje stoje zločinački poduhvati Srbije i Hrvatske. Nismo uspjeli skroz u ratu ali nastavljamo na sve druge načine.Vučić i Milanović kakav par reinkarniranih MIloševića i Tudjmana. Uzmimo Bosnu na platformi Garašanina, SANU a može i na salveti. Fuj genocidaši.

Dobrinjac

A za sta ti predsjednice sluzis?

dP

Zovi odmah NATO aviJone da bombarduju "agresore". :D Niste više ozbiljan partner za bilo koje pregovore i zato vas svako zaobilazi.

"Kakav je to naćin?" Diplomatsko obraćanje nema šta!!

.

moke

ajd prvo sejdo pakistanske cigane da zaustavis preko drine.

To se pošalje vojska na granicu da se malo nadje u vježbi!!

.

Ja i...

.

Šehidi se prevrću u grobu! Za šta su dali živote!! Smradovi seoski nisu u stanju odbraniti suverenitet države diplomatijom. Samo su u stanju sirotinju gurnuti da ginu ni zašta!

.

Specijalci

Za sve su krive tzv. specijalne veze koje Ustavom nisu jasne ili barem jednom dijelu nije jasno šta mogu biti specijalne veze. Pod izgovorom ,,specijalnih veza ''koje bi trebale biti samo kulturološke se ruši država i ulaganjem u ovakve projekte i to sa dijelom 51 % dovodi do ovisnosti od Srbije ili neke druge države. Isto je i sa aerodromom koji bi trebao biti u Trebinju a koji bi opet bio vlasništvo Srbije.

@

Komšić o HE na Drini: Država BiH treba reagirati..Koja ba drzava, ima samo zemlja zvana Bosna i Hercegovina.!! De eto reaguj ti si Drzava , ili.!?

Guest

Ne misle oni ozbiljno da grade bilo šta, to je kampanja pred izbore. Ne traže saglasnost, jer se boje da je ne dobiju, pa onda bruka što nije napravljena. Da im je trebao aerodrom ne bi otuđili četiri, beogradski su iznajmili Francuzima, Niški po sporazumu sa Francuzima zatvorili, kao i druga dva. To su Vučićevi folovi, ima more obećanih, a neurađenih objekata, za metro su prodavali karte, a još nije ni urađen projekat.

Vlado

Za sve su krive tzv. specijalne veze koje Ustavom nisu jasne ili barem jednom dijelu nije jasno šta mogu biti specijalne veze. Pod izgovorom ,,specijalnih veza ''koje bi trebale biti samo kulturološke se ruši država i ulaganjem u ovakve projekte i to sa dijelom 51 % dovodi do ovisnosti od Srbije ili neke druge države. Isto je i sa aerodromom koji bi trebao biti u Trebinju a koji bi opet bio vlasništvo Srbije. ka Specijalci Vlasnistvo nad aerodromom Trebinje ce imati Srbija. Nista cudno. Vlasnik aerodroma u Zagrebu su Francuzi, vlasnici INE su Madjari,vlasnici City Centra u Saajevu su Arapi, vlasnici hotela na Ilidzi su Turci... Strani kapital svugdje zalazi.

@Vlado

Vlasnistvo nad aerodromom Trebinje ce imati Srbija. Nista cudno. Vlasnik aerodroma u Zagrebu su Francuzi, vlasnici INE su Madjari,vlasnici City Centra u Saajevu su Arapi, vlasnici hotela na Ilidzi su Turci... Strani kapital svugdje zalazi. ka Vlado valjda si u pravu ali prije toga treba odrediti titulare vlasništva i javnih dobara. Ako će se aerodrom praviti na privanom zemljištu gdje će eksproprijaciju uraditi Srbija opet u dogovoru sa ovlaštenim organima onda je u redu ali se ovdje radi o rijeci koja je opšte javno dobro i za koju je nadležno Vijeće ministara BIH. onda nemaju šta razgovarati sa vladom entiteta tj. ima ali se sve mora ratifikovati sa državnim organima.

Ex novinar

Retrogradna sarajevska mahalo, Srbija ulaze skoro 500 mil Eura u Republiku Srpsku, a konvertit Zivkovic salje poruke podrske Palestincima. Jos samo da otvori koju dzamiju i izbjeglicki centar, pa da cirkus bude kompletan. Nema sa vama buducnosti, samo povratak u kameno doba. Razlaz je jedina opcija...

Gost

U ovakvim situacijama se oglasi ovaj jadnik pa eto znamo da je živ.

nasvasta

Bakirovi hadalji nemogu u rođenoj kući .Koštaće nas debelo nepotizam i štamparije diploma zlo za BiH SDA ASDA SBB.

Što!

ajd prvo sejdo pakistanske cigane da zaustavis preko drine. ka moke Pa što će ih zaustavljati, kad su im Bisera i Šefik dali pasoše i vize!

Džasmin

Jedini je problem što ovde Sarajevo nema koristi novčanog da je kanulo ovi par miliona i da imaju još koji procent e ne bi bilo nikakvih problema

/ Najnovije