Komšić: Neke politike žele imati 'Zlatni ključ' za upravljanjem mojom zemljom

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nemam

Bravo Mr. President. Još 4 godine ;) aBda

BiH

Bravo Želja!

Sarajevo

Bravo Precjednice sve rečeno pametnom dosta.

Zagreb

Tako je Željko pravi govor .

Zauvijek Željko Komšić! BiH je uz tebe do kraja!

MA SAMO TI DISLAJAKAJ BIJEDNI FAŠISTO! TO JE SVE ŠTO MOŽETE. NEĆETE JOŠ DUGO!

Kadrija

drzavnik i predsjednik

Rus-mir

Bože ne daj da Komšić dobije "zlatni ključ" za upravljanje državom. Znam da ne postoje takve budale koji bi mu dozvolili biti u takvoj prilici.Ja to samo 'nako, u prolazu sam.

SA

Hajde Željko opet 4 godine ako nista da nerviramo Milanovica i Čovica a malo i Laktasenka

Bosna!

Pozdrav i tebi Amelice :)

Reintegrisani bosnjaci

ovako je podrsku Sejdo Bajramovic imao i nestao sa scene

Gost

Hajde, sve i da si u pravu, Komšiću. Ali šta je cilj bošnjačke politike? Da sjede na tri radna mjesta, u tri fotelje? Evo ja nisam Bošnjak i recimo da sam za cjelovitu BiH. Ali ne mogu podržavati kriminalce među Bošnjacima iako su patriote. Jer s lopovima neću da gradim državu.

Gost

Prvo lopove iz vlasti u zatvor, da odgovaraju za kriminal i da vrate pokradeno, pa onda možemo razgovarati o državi.

Bosna!

Ja niočemu drugom i ne pišem mjesecima! SVI lopovi trebaju pasti, sve nacionalističke stranke i njihovi članovi trebaju biti razvlašćeni, otjerani, zatvoreni i kažnjeni, ali SVI apsolutno. SVI!

Sarajevo

Zeljo ,kakva je maksuzija tamo ?? Jesi probao nesto jace?? Molim te nemoj se izgubit od previse maksuzije ..u velikom si New Yorku...nes se znat kuci vratit ... nazdravi sa svima tamo ..samo nemoj previse dizat bocu ..ne podnose oni tamo alkohol ko mi ovde ... i nemoj izgubit papiric od Baketa ... jos ces ti tamo morat citat ..pamet u glavu i molim te ovaj put umjeren budi ..ne pretjeruj sa casicom ..

Pa nije valjda da ...

>>Zeljo ,kakva je maksuzija tamo ?? Jesi probao nesto jace?? Molim te nemoj se izgubit od previse maksuzije ..u velikom si New Yorku...nes se znat kuci vratit ... nazdravi sa svima tamo ..samo nemoj previse dizat bocu ..ne podnose oni tamo alkohol ko mi ovde ... i nemoj izgubit papiric od Baketa ... jos ces ti tamo morat citat ..pamet u glavu i molim te ovaj put umjeren budi ..ne pretjeruj sa casicom .. ka Sarajevo << Mu to savjetuje Milanovićev ili Dodikov idolopoklonik?

Kolega

Mi ga u skoli zvali promil... od malih nogu se moj Zeljko navuko na casicu ...

*

>>Mi ga u skoli zvali promil... od malih nogu se moj Zeljko navuko na casicu ... ka Kolega << To ono kad si ti išao u školu? Šta je bilo kad si se probudio Tita ti?

11.septembar

Otišao borac za islamski fundamentalizam u Njujork! Zar neće biti uhapšen!? Pa Ameri se bore protiv islamskog fundamentalizma, zar ne!?

Axa

Otišao borac za islamski fundamentalizam u Njujork! Zar neće biti uhapšen!? Pa Ameri se bore protiv islamskog fundamentalizma, zar ne!? ka 11.septembar - Može samo genocidna izdrkotina da se raspadne... što i hoće jednog dana!

Infidel

Pravi državnik! Živio!

Nije bilo uzalud

Bravo Želja! ka BiH Da, bravo, baš si dobar musliman, i odrađuješ ono za što su te muslimani i izabrali!

Baš

Otišao borac za islamski fundamentalizam u Njujork! Zar neće biti uhapšen!? Pa Ameri se bore protiv islamskog fundamentalizma, zar ne!? ka 11.septembar Jes, Gvantanamo je pun takvih boraca za islamski fundamentalizam, kao Željko!

/ Najnovije