Komšić najavio: Podnijet ću krivičnu prijavu!

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Naš predsjednik i idući mandat. Glede ponovnog izbora gospodina Komšića.... Tko neće da štuje legalnu i posebice legitimnu volju glasača - pa kandidirajte osobu koja ima zrno patriotizma gospodina Komšića i sve će biti ok.

Damianusdarcus

Budući predsjednik R. Bosne!

Bosanac

Bravo predsjednice BiH jedan i jedini

Mostar Posranac

nije lako zaraditi cvaju, ŠTUJE hahahahahahahahahahahahaha

A-ha

Tužilaštva ne izvršava svoje zakonske nadležnosti. Treba smijeniti one koji ne rade za šta su plaćeni, ako treba donijeti zakon koji omogućava njihovo krivično gonjenje. Niko ne smije biti izvan zakona!

Gost

Ništa od vaše Bosne ako vam je ovaj lik uzor. Mene nije briga ja sam u Hercegovini.

Tako je

Predsjednice! Moze djikan kako hice al nece dokle hoce! Pocelo mu je odbrojavanje!

Bosanac

Gost ti si budala

gost

Dejtonski sporazum nije pravila EU, pa mu EU i ne može nauditi u bilo kom smislu. Glumeći slijepce, vi ste najveći izdajnici većeg dijela naroda Federacije BH.

Hehe

Filđan država! Hahaha! Ovaj palamudi, i uzima ogromnu platu za palamuđenje budalama!

Hm

Lažna zajednička država, lažni predstavnik Hrvata, lažna vojska, lažni visoki predstavnik, lažni političari, lažne diplome.....Sve je lažno na ovim prostorima!

Gost

Gost je htio reći Južna Bosna.. (Hercegovina) Ili teritorija PC Sjeveroistočna Bosna.

D aut

Komšiću najviše paše da se ukine konstitutivnost i Muslimanima, naravno. Tako je bilo i u Hrvatskoj. Kada su Srbi prestali da budu konstitutivni, tada su prestali i da postoje. To će se desiti u BiH sa Srbima i Hrvatima. Muslimani ne odstupaju od Islamske Deklaracije po cenu ponovnog rata. Hoće islamsku republiku u kojoj neće biti mesta za Srbe i Hrvate

/ Najnovije