Komšić nakon uništavanja ploča u Mostaru: Posljedica postojanja jedne politike

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hitno

Hitno treba obavijestiti EU i Sud u Strasbourgu !!! Ovdje se radi o fasizmu.

Haha

Sejdo ako ti se ide u džihad, znaš gdje smo. I ti i tvoja boranija. Mislim da više nema smisla pitati Sejdu ako ima dokaze za svoje tvrdnje. Tip je patološki lažov

Habuhabuhabu

Možete komotno uvesti turu "Fašizam na djelu" u turističku ponudu grada. Posjetioci treba da se upoznaju i odu sa pravim informacijama. Bilo bi dobro i da ih iz Međugorja svrati da obiđu ovaj spomenik.

MEHO

KOMSICU PRICAS GLUPOSTI TI SI NAJ VECI PROBLEM U BIH TVOJA POLITIKA RUSI BIH

Ante

Glasam za gospodine Komšića jer se jedini drži svojih principa. Živia Komšić, dole fašistički HDZ i falange.

Dandy

Komšić pogađa suštinu, snage koje se busaju EU vrijednostima najveći su neprijatelji demokratije i Evropskih vrijednosti.

Lištica 387

Samo Komšić, Dole sa bivšim komunistom Čovićem.

Zna se ko ovo radi, HDZ fašisti kojima je crna košulja mila i draga.

Pazi nesto, sa najvise drzavne funkcije ono klevece bez konkretnog dokaza!! Kakav otpad i sljam!!! Ili dokazi ko je, pa ga prijavi policiji i pravosudnim organima ili zacepi lajavu labrtu! ka Za ovo ga trebaju tuzit. Za klevetu! nemoj se praviti englez hehehe

Nema tu "Englez", zna se sta je protuzakonito. Kleveta je protuzakonita, on cini nasrtaj na pravni poredak, a trebao bi biti uzor!

nemoj se praviti englez hehehe ka Zna se ko ovo radi, HDZ fašisti kojima je crna košulja mila i draga. <<

Nikolica s prikolicom

Šank politika.

Db

>> nemoj se praviti englez hehehe ka Zna se ko ovo radi, HDZ fašisti kojima je crna košulja mila i draga. << ka Nema tu "Englez", zna se sta je protuzakonito. Kleveta je protuzakonita, on cini nasrtaj na pravni poredak, a trebao bi biti uzor!<<TREBA PROVJERITI JELI POKVIC NA ODMORU U BIH,NEMOJ SE NIČEMU ČUDIT.

/ Najnovije