Komšić nakon svega što se danas desilo: Savjest mi je mirna zbog ove odluke

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sejdo

Odradio si što ti je Bakir i SDA naložio. Sjedi.

moke

Dobro, ba. Hocete sad knjige pocet pisati o DOGADZAJU? Lavrov prokomentariso u dvije recenice, oni na tri televizije prepricavaju, eseje pisu.. Lakse Lavrovu sta zabiberit nego gazdi Robota, jel tako pjano?

Stvari ovako stoje

Ako Putin i Lavrov nastave negativno dejstvovati po BiH, onda moraju biti spremni i snositi posljedice, jer dovoljno je nekih dva mjeseca da bude objavljen njihov prljavi veš koji se sastoji u tome da nisu svih 82 naroda Rusije jednaki. Moraju biti ravnopravni svi, a ne kao sada kada jedan samozvani narod koji sebe naziva rusima bude hegemon usmjeren protiv ostalih 81-og naroda.

miki

Uf, raja je počela da se pali i žari ;)

miki

I šminkaju ga kao Šojića ;)

Slava Storonci

Kroz PIC o BiH ipak odlučuje (i) Lavrov, za razliku od Komšića. Komšić me podsjeća na svjetla kod Fiće. :)

GOST

Odradio si što ti je Bakir i SDA naložio. Sjedi. ka Sejdo , A LAVROV KAŽE DA JE ODRADJEN NALOG STRANIH SILA

GradjanskaBosna

Cijeli svijet vidi dvije stvari - prva da je pro-bosanskim NE Lavrovu i Rusiji zapravo DA Americi, tj da su pro-bosanske snage sa Amerikom i razvijenim zapadom, a druga bitna stvar je da hrvatske i srpske iredentiste i separatiste Rusija gura da prave probleme po BiH. Rusija i njeni populisticki sateliti iz bivseg Varsavskog pakta koji se sad zove Visegradska grupa - Madjarska, Poljska, Ceska i Slovacka uz Jansinu Sloveniju i Plenkovicevu Hrvatsku te Krnja Srbija bez Kosova, predstavljaju anti-evropske, anti-civilizacijske, primitivne gnjide koji sve vide etnicki i teritorijalno. Hrvatsku treba iskljuciti iz NATO-a i EU a ubaciti jedinstvenu, cjelovitu gradjansku BiH bez entiteta i kantona. Hrvati su potpuno presli na stranu Rusije protiv NATO-a i Amerike. Ovo treba pomno pratiti. Stvari treba rjesavati rusenjem prvo rezima u Beogradu i Zagrebu pa tek onda Covica i Dodika.

miki

@Građevinska Bosna Vi sa mešalice se baš upinjete da shvatite ;)

Jedan iz mase

Kakva savjest? Nemaš ti to. Sjedi, jedan!

071

Hajde što se Lavrov posebno provalio kao zadnji bibac, što su i Dodik i Čović dvije kokoške satjerane u ćošak i još im je samo i ostalo da kokodaču Rusima, nego što još ova dvojica slučajno ispadoše državnici pa se ubiše danas hvaleći sami sebe.

Šššš

Pa naravno, ti si uradio smo ono što ti je Bakir naredio!

/ Najnovije