Željko Komšić: Dodikovi potezi nastavak kontinuiteta genocidne politike

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrš

Genocidan ti je deda ustaša, i tvojih hababa muslimana, đubre prodano!

Habuhabuhabu

Napustio bi Srbe iz Federacije samo da mu imaju kumovi, sestrići i sinovi. Veliki pokrovitelj Šantićevih večeri poezije nije izgleda ni shvatio Šantića. Ko zna jeli ga i čitao.

Svima je jasno da je na političkoj sceni proces uništenja entiteta pc u kome je poćinjen genocid! Krenulo se id temelja u glavu! Američki marinci će biti u Brčkom do kraja godine! Kao garancija!

.

Kad se povali skupština ostaje samo ljuštura! Izvori bliski State departmentu su uveliko upoznati sa scenarijem! To je bezaustavljiv proces!

.

Piši kući po odjelo djaba ste krećili!!!

.

Nisam@Robot

Ja se iskreno nadam da ce Dodik pokusati to da uradi (da ocijepiti RS)...jer sam se zazeleo nesto Tomahavk Vatrometa. Nego je pajdo opet terapiju haman preskocio.!!

Ajde

Neka si ti rjesavao konkretne probleme zadnjih 20 godina. Ako ima iko ljigaviji od tebe na politickij sceni, mati moja mila

Bugojno

Gospodine Zeljko malo je onih koji vole ovu nazovi drzavu(macehu).mozda je vi i bosnjacki politicari i njihove famelije volite.to je negdje oko 10% stanovnistva.ostatak je nevoli,zato sto se vecina pati da prezivi.ako bi bio ponovljen referendum,80% bi glasalo da nepostoji ova drzava.dem borac.

Rus-mir

Komšić svakom svojom izjavom ubrzava disoluciju BiH.

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Istina

Baj, baj glupi Sarajlabadu! Konačno da se riješimo te glupe lažljive bagre iz Sarajeva! Što da se lažemo, ne volimo se! Pimiritelji 30 godina nisu uspjeli pomiriti narode. Vrijeme je da to i priznaju!

Hehe

Ćim ćim baj baj!!! Lajkać...odjebaus!

Hulahop

Željko ako već prijetis Dodika moraces to sam svojim kabinetom jer mi u rat više ne idemo

@koel, chim i ostali nadimci ovog hajvana

Sve sto ti napises je cista laz, od laznog citata dobrice cosica u kojem se srbi uopste ne spominju, pa do laziranja srpske istorije, ali to i ne cudi jer dolazis iz redova laznog naroda po difoltu. Evo ti jedan pravi citat, koji tebe i takve kao ti fantasticno opisuje: "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Njegos

/ Najnovije