Komšić na svečanoj akademiji povodom Dana Oružanih snaga: 'Bez jake vojske BiH se ne može zaštititi'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pijana faca!

.........

Mostar

Majmunčino

Gh, Ivan, Mostar, Panzer itd

***

MrziteljPDA

Vojska se treba pod hitno ukinuti!

Marko

Okupatorska vojska mora pod hitno napustiti teritoriju Republike Srpske!

Musa

***

K

Komsoglu jesi li proucio fatihu i rekao insalah, kao pravi hrvat?

Tugoslav

Te os mogu sluziti samo NATO savezu u akcijama po svijetu,a ko ce braniti jedinstvenu BiH od hrvata,srba pa i bosnjala ?

Samo da se zna

49% Vojske je Srpska Vojske Republike Srpske

@ljiljan

***

@mrziteljpda

Vojska se treba pod hitno ukinuti! ka MrziteljPDA Zar je moguće da jedan patriota i specijalac iz Banovića da tako nešto kaže

čuj BUDALE!

hahahaha

Manje budi milanov...

Htio sam reći manje budi narkoman.

Za bolesnika ljiljana

*** ***

jo

zrači hintelihencijom

/ Najnovije