Komšić na obilježavanju Bitke na Neretvi: Fašizam se mora sasjeći u korijenu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Ne mozes osudjivati rusiji da je načinila čisti fašizam ubijanjem civila u donbasu a opravdati nato u bombardovanju civila a ne vojnih objekata u nišu. Opravdavanje fašizma je takodje fašizam i sam sebe trebas sasjeci u korjenu jer da si imalo pismen bolje je cutati nego se kasnije ujesti za jezik.

Istina

Lijepe riječi su ukras!

Mostar

Lijepe riječi su ukras!

Boom

Lijepe riječi su ukras!

Kako

To je neophodno,ali tko moze srusiti nacisticku drzavu hrvatsku ? Dtvorili su 513000 pretorijanaca,dali im dobra mjesta i dobre penzije,a svake godine se taj broj povecava za par tisica.Zovu ih braniteljima ,a osim toga imaju hdz clanova preko 220 tisuca i svi imaju beneficije ,pa naravno cuvaju nacisticku hrvatsku.Onda na kraju opet pitanje,pa tko da srusi ovo zlo od drzave,a evo sad pripremaju novu agresiju na BIH da se nacisti okupe oko tog zadatka.

Tuga

U bitci na Neretvi poginulo je oko 5000 dalmatinaca na strani Partizana i je li tko iz hrvatske to pomenuo ili dosao sa cvijecem .Ne,nije ,jer trenutno hrvatska ima nacisticku vlast na celu sa milanovicem i plenkovicem koji su u svadji,jer milanovic zagovara vojnu agresiju na BiH,a plenkovic da se ide sa politickim smicalicama uz podrsku evropske pucke stranke kojoj pripada i vucic i njegova partija.Nacizam,rasizam i sovinizam je u hrvatskoj moj dobri Predsjednice Zeljko Komsicu.

Komšić

Napuhanko i parazit.

Objektivan i nepristran

Sta je gore: fasizam ili licemjerje?

N

Lijepe riječi su ukras!

Gost

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Naš vječiti predsjednik I predstavnik BiH šokaca!

/ Najnovije