Komšić: Konstitutivnost i domovi naroda alati za korupciju i nejednakost građana

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

125

Tako je, ljubi te brat. BiH bi bila prosperitetna zemlja da nam nered ne proizvode Srbija i Hrvatska.

Bosna Bosancima

Predsjednički, baš kako treba.

HNS

Pozdravljamo govor velikog državnika Željko nam je otvorio oči hvala precjedniče. Pravi bosanski katolik a nije ni legitimni ni konstutivni xaxa.

nasvasta

Bravo Bosanac.

Mostar

A ja sve nesto mislio da je sve to dio Ustava BiH i MMS iz Daytona. Talibancicu, mala huljo...NOT MY PRESIDENT

Bagra

Samo ukinuti nacionalne (lopovske) stranke i BiH moze i ide naprijed. Jer vjera i politika ne donose nikom nista dobro, sem tim vjerskim-nacionalnim-lopovskim politicarima. I ukinuti vjeronauku u skolama jer zaglupljuje djecu. Ko zeli privatno nek ide puni nam gradovi i sela bogomolja.

Mile

Očajnički pokušaj Bakirovog vojnika Sjede da ostane u fotelji. Al ode Sejdo na smetlište povijesti. Uskoro.

Gost

Reci to Svicarskoj koja ima tri kantona, tri razlicita jezika a jednu vladu, svi su jednaki i jedna je od najbogatijih zemalja naseg kontinenta. Cime se ti imas pohvaliti, svojom mantrom 'ja sam patriota' i dugogodisnjem sirenju mrznje i tenzija medju narodima ove zemlje, krsenjem ustava, mirovnog sporazuma, a sve to samo za licnu korist.

brljbrljbrlj

A ja sve nesto mislio da je sve to dio Ustava BiH i MMS iz Daytona. Talibancicu, mala huljo...NOT MY PRESIDENT ka Mostar Jbte... pa do kraja 2026-te moraš k`o papagaj ponavljati "nije moj" predsjednik,,,

Šta je Mile

Očajnički pokušaj Bakirovog vojnika Sjede da ostane u fotelji. Al ode Sejdo na smetlište povijesti. Uskoro. ka Mile Ali zato ode mile u Irsku. *ebo ti to... Bye, bye

hrkljus

Reci to Svicarskoj koja ima tri kantona, tri razlicita jezika a jednu vladu, svi su jednaki i jedna je od najbogatijih zemalja naseg kontinenta. Cime se ti imas pohvaliti, svojom mantrom 'ja sam patriota' i dugogodisnjem sirenju mrznje i tenzija medju narodima ove zemlje, krsenjem ustava, mirovnog sporazuma, a sve to samo za licnu korist. ka Gost To Svica u EU? U NATO-u?

ZA LJILJANA

DABOGDA SE USRO DOZAVRAT ZAJEDNO SA ISTOMISLJENICIMA!!! IZMISLJENA POGAN.

Iđi vrvi!

A ja sve nesto mislio da je sve to dio Ustava BiH i MMS iz Daytona. Talibancicu, mala huljo...NOT MY PRESIDENT ka Mostar Tvoj preCjednik je potpisao ukidanje HR HB za pomoc u oslobadjanju Hrvatske. Ako vjerujes da je Zoki, njofrin abortus, moze ozivjeti- varas se!

Sejdo DeFektni

U Neumu, blizu je Pelješki most, je kraj tvojoj karijeri

njljunjljunjlju

U Neumu, blizu je Pelješki most, je kraj tvojoj karijeri ka Sejdo DeFektni Toćno!!! 100% si u pravu.. Blizu je kraj ... Da hoće više i ta 2026 -ta, da više gospodina Komšića ne biramo.. Što je još 4 godinice u jednom ljudskom životu... Izdržite "braćo" `Rvati... Samo još 4 godine...

Sve

ovo ti je Zeljko neko sapnuo! Ti se ovoga nebi sjetio!

Panzer

Vidi ovog džematlije sejde što je naporan šta je draga stolica i 6milja mjesečno a Hrvat

Panzer

A vidi bošnja upalili se nema više sejdo noga ti je

Mostar

A ja sve nesto mislio da je sve to dio Ustava BiH i MMS iz Daytona. Talibancicu, mala huljo...NOT MY PRESIDENT ka Mostar Tvoj preCjednik je potpisao ukidanje HR HB za pomoc u oslobadjanju Hrvatske. Ako vjerujes da je Zoki, njofrin abortus, moze ozivjeti- varas se! ka Iđi vrvi!<< Daytonski sporazum je potpisan nakon oslobodilackih akcija HVOa i HVa

patuljci pojma nemaju

A ja sve nesto mislio da je sve to dio Ustava BiH i MMS iz Daytona. Talibancicu, mala huljo...NOT MY PRESIDENT ka Mostar Tvoj preCjednik je potpisao ukidanje HR HB za pomoc u oslobadjanju Hrvatske. Ako vjerujes da je Zoki, njofrin abortus, moze ozivjeti- varas se! ka Iđi vrvi!<< Daytonski sporazum je potpisan nakon oslobodilackih akcija HVOa i HVa ka Mostar<< Iđi vrvi!

Pošteno

Sve si tačno i precizno poredao druže Željko! Smrt fašizmu - sloboda narodima. Lopove u hapas.

/ Najnovije