Komšić komentarisao presudu u slučaju 'Respiratori': "Ne možeš osuditi čovjeka mimo optužnice"

/ Komentari (42)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kad si isti

E, moj Komšiću!

Pravno mišljenje

Ili su, možda, takvom presudom, s ugrađenom greškom, Fići Malinašu ostavljena mala vrata za izlaz i skorašnje oslobađanje, da se izvuče bez ogrebotine, čim mine ova medijska halabuka? Komšo, pravednički i nevino, priprema teren? A poslije Fiće i ostali nevini. Svaki dan čekamo da Reis Novalića proglasi evlijom. Ili je to već uradio?

.:.

3... 2... 1... idemooooo U! Poskok komentari

Das ist Walter

Toneš kao Titanic, dragi Željkane!

Zeljkova lista

Pivo,konjak,stock...

Das ist Walter

3... 2... 1... idemooooo U! Poskok komentari ka .:. Idemo, Spahina 14.divizija! U napad, SDfA botine!

Bilbo Baggins

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Haha

Svaka ljubav košta, pa tako i Sejdina prema SDA lopovima i ubojicama. Ni Sejdo se nije sjetio alahovih robova koje su Foodil, Seka, Kookir i Malinar “preselili”. Da je ovo smeće Hrvat sad bi me bilo sram. Srećom nije

nasvasta

Tišu šutio si na devastaciju saboraca zapitaš li se kako srpski vojnici koji su činili zločine i ovu državu komadali imaju boraćki dodatak po mjesecu učestvovanja napada na državu svi i zaposleni i nezaposleni i penzionisani a šta imaju tvoji saborci kurćinu za koju se izborila SDA DF SZBiH SDP NiP vi ste isti neprijatelji kao genocidaši i uzp .

KLEMPO

BRAVO PRAVNICE VIDIM DA TI PRAVO NIJE JACA STRANA DA JEST NEBI VALJO GLUPOSTI KO AVDE AVDICA

.:.

Svaka ljubav košta, pa tako i Sejdina prema SDA lopovima i ubojicama. Ni Sejdo se nije sjetio alahovih robova koje su Foodil, Seka, Kookir i Malinar “preselili”. Da je ovo smeće Hrvat sad bi me bilo sram. Srećom nije ka Haha Pa zašto ga onda ne volite? Fkt ne kontam... Niste ni vi hrvati!?! Bar vas tako ne doživljavaju u Hrvatskoj. Koliko znam, a dobro znam vi ste za Hrvate samo bosančerosi - bez obzira iz kojeg dijela Bosne dolazite. I Hercegovine naravno.

Znao sam

A obraz, a obraz..? Đon. :)

Ne mozes ni ti nit legitimni predstavnik

hrvatskog naroda jer te taj narod ne zeli. Pa ipak se na silu uguras na tu poziciju. Bez legitimiteta. Eto vidis da kod nas svasta moze....

Hedsaer

Uzas je sta se radi,sve je montirano

Ralle

Počela je kampanja da zaštite Sebiju ..i Sejdo se uključio.. vjerojatno će dobiti još jedan apartman na Vlašići.

***

***

Gogo

Tako je care, na stranu što oni JESU udruženi kriminalni poduhvat, ali formalno-pravno, Fikret nije napravio ni jedno kazneno djelo. Solak jeste.

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

Je li to Komšić i zvanično prešao u SDA?

KRO.rad iosarajevo

....trećeoptuženi osuđen za djelo za koje nije osuđen. ......... Da li vi ikako razmisljate dok pišete ? Stvarno ovolike greške gotovo na svim tekstovima su sramota ne samo za novinare nego i vlasnika ovog portala.

Dino Konaković

Molim botove da tek sutra dođu po obećane sendviče jer večeras vam ne mogu dati majonezu sa donje pipe

Snl

I komso je omastio brk nad radjatorima

Ja1

Trebali su ga osuditi po svim tackama optuznice i po ovoj koja nije bila u optuznici. Lopovcina kao i svi ostali ucesnici i jos mnogi koji nisu dospjeli na optuzenicke klupe. Sad se svi digli braniti lopove, isti ste kao dodik i on ne priznaje sud i sudske odluke. Da je neki obican smrtnik osudjen niko se javio ne bi a takvih je najvise

Sarajevo bih

***

***

***

Ne priznajem

ovaj sud, ja samo priznajem sud SDA. Željko Komšić, djevojačko Izetbegović :)

Ne j

***

***

***

Neko

Kako to Komšiću tvoj malinar voza Porshe od 100.000 eura a ja koji radim čitav život golfa trojku.Upitaš li ga koliko je para za prošle tri godine dobio za propalu firmu sa dva zaposlena od države a ljudi se ubiše da dobiju po 300 KM za grijanje.E našto si spao moj Komšiću

Ne pijem dok Paja vozi

***

🙊🙉🙈

Ne može se osuditi čovjek a nije optužen ali se može po tačke optužnice se osloboditi optužnice iako nema optužnice

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Gost

U pravu je.

***

***

Phadil

Kad trodiobu vlasti ne poštuje niti netko tko se ima za prdsjednika BiH, zašto bi uopće netko sa strane trebao poštivai instituciju prdsjedništva te države? O čemu bi to mogao s njim razgovarati? Nije iz mržnje ako kažem da s Komšićem nebih popio kavu. Neugodno bi mi bilo da me kolege vide u društvu s njim. Što sve nije podržavao tijekom sjedenja na najodgovornijim funkcijama u BiH mogli ste vidjeti po slikama i zastavama u njegovom uredu. Danas podržava Bakira Izetbegovića, a CIA odlično zna o kakvom se čovjeku radi. Opet moram naglasiti, ništa osobno protiv Bakira, ali taj čovjek nebi trebao vršiti nikakvu javnu funkciju. Daleko od toga da on razumije šta je UNCLOS, ili "konstituent", ali će to toliko puta koristiti dok sirotinja to ne usvoji. Previše sam potrošio riječi o Bakiru, ali to ne zaslužuje. Samo sam htio pokazati s kim se druži "ljevičar" Komšić. Skupa s Bakirom je dokonačno uništio svaku pomisao u BiH kad je u pitanju eventualno građansko konstituiranje države po europskim standardima. Može li se zamisliti BiH kao država u kojoj bi bila konstituirana po konceptu Bakira i Komšića? Možda i može, ali nema takvih Hrvata i Srba koji bi na to pristali. To je jednostavno tako. Guranje nekakve građanske BiH u kojoj bi jedan narod na državnom nivou imao više od 1/3 vlasti znači samo nastavak propadanja BiH kao države. U to smo se uvjerili u proteklom razdoblju.Zašto se današnja vlada FBiH naziva nametnutom? Je li nekome nešto uzeto? Što?

Panzer

***

BAD

Zar i ti sine Brute...pardon, Željko?!?

(/*/)

***

Najbolje je da skupis 1 milion glasova

za oslobadjanje sda od bilo kakve odgovornosti i time i sebe

Lemi

Fiko jos nije ni otisao na izlet u Vojkovice koji pi njemu nebi ostao duze od 3.5 god. On sebe ne vidi u aferi RESPIRATORI 2 Zivi bili pa vidjeli.

Banja Luka

***

Nisam ginekolog, al mogu pogledati

Sve pravnici, doktori, profesori...nije ni čudo što nam je ovako u ovoj vukoj.bini

/ Najnovije