Komšić: Karadžić je nakon Dejtona mislio da ćemo odustati od države, ali ideja građanske BiH je jača

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jedan od dva Muslimana u predsjednistvu.

Zivjeli!

Komšija

Nakon malog alijinog, najogavniji lik na političkoj sceni

Lazni Valter Komsic

Sreca da ta tzv gradjanska (tj muslimanska) drzava postoji samo u tvojoj glavi.

Miki

Jel kez od uva do uva dvozubih muslimana kad krene miting a ti vices bejha ce biti unitarna i idemo u nato, nece biti republike srpske a oni vicu toooo ovaj je nas pravi politicaar. Hahaha

Jos 4.5 miliona godina evolucije za nebeske babune

Jel kez od uva do uva dvozubih muslimana kad krene miting a ti vices bejha ce biti unitarna i idemo u nato, nece biti republike srpske a oni vicu toooo ovaj je nas pravi politicaar. Hahaha ka Miki

Kvazijevreji (bosanski krscani)

Sreca da ta tzv gradjanska (tj muslimanska) drzava postoji samo u tvojoj glavi. ka Lazni Valter Komsic Nema nacije iz religije. Jbg.

Jos jedan nebeski babun sendvicar

Nakon malog alijinog, najogavniji lik na političkoj sceni ka Komšija

Ljiljan:ovaj puta pola miliona laganini !!!

........

Zgembo Zgurdum

Jel kez od uva do uva dvozubih muslimana kad krene miting a ti vices bejha ce biti unitarna i idemo u nato, nece biti republike srpske a oni vicu toooo ovaj je nas pravi politicaar. Hahaha ka Miki Pa i neće biti šumske republike! Šta ti tu nije jasno!? Hoćeš se kladiti pič**ce mičkice?

Miki

Pa i neće biti šumske republike! Šta ti tu nije jasno!? Hoćeš se kladiti pič**ce mičkice? ka Zgembo Zgurdum Krvlju placena cijena slobode. Ne bi bilo zgoreg jos jedna borba sa muslimanskim teroristima. Steta samo sto nato banda mijesa prste zavrsio bi bosnjo u jadranskom moru sa sve teroristickom organizacijom nane srebrnce.

Zgembo Zgurdum

Krvlju placena cijena slobode. Ne bi bilo zgoreg jos jedna borba sa muslimanskim teroristima. Steta samo sto nato banda mijesa prste zavrsio bi bosnjo u jadranskom moru sa sve teroristickom organizacijom nane srebrnce. ka Miki 1. Nije ovo 1993 godina! 2. Nema više JNA oružja i embarga na oružje 3. Vidi pod Ukrajina!

To jedino da ih progurate sve kroz Neum, inace....

Krvlju placena cijena slobode. Ne bi bilo zgoreg jos jedna borba sa muslimanskim teroristima. Steta samo sto nato banda mijesa prste zavrsio bi bosnjo u jadranskom moru sa sve teroristickom organizacijom nane srebrnce. ka Miki

LILI

PAMETNIJI SI KAD SUTIS

/ Najnovije