Komšić: Jedinstvena BiH postojala i prije entiteta, postojat će i poslije njih

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pljuc

Prije entiteta je bio rat! A jedinstvena BiH je bila samo u Jugoslaviji! Pošto su muslumani i hrvati odlučili da odu iz te zemlje, bez saglasnosti i volje Srba, raspala se i BiH. Prema tome, Komšiću, ne serendaj!

...Travnik...

J... bo te i bosna i hercegovina kome ovo sranje od drzave treba.pola naroda gladuje,imate li vi i zrno osjecaja i razuma za narod.dodik je u pravu treba ovo razvaliti,koji ce mi vrag drzava u kojoj sam vise gladan nek sit,demob borac.

Koel

Bosna ne postojala i kao drzvana od referenduma mesjunarosno priznata drzava kad su cetnicki separatisti uz pomoc jna napali drzavu izvrsili agrwsiju napravili nevidjene zlocine i na kraju genocid obrazuj se cetalju malo ne ono sto ti milokrad servira

Jeremija

Rusi objasnjavaju engleski jezik Amerikancima i Britancima. Vece komedije odavno nije bilo - na sta su spali.

Meho

Bosna ne postojala i kao drzvana od referenduma mesjunarosno priznata drzava kad su cetnicki separatisti uz pomoc jna napali drzavu izvrsili agrwsiju napravili nevidjene zlocine i na kraju genocid obrazuj se cetalju malo ne ono sto ti milokrad servira ka Koel sendvicaru krezavi ovcamaaa.

Gost

Ko ovog pijanu pita za išta?

dP

Halo, konobar...donesi gorču da presječem... Jedinstvena je samo u nečijoj ludoj glavi. Na razbijanju tog jedinstva veliki dio ima i pisac ovako glupe izjave.

Neki od nedostataka koje treba korigirati

Stranke SDA & HDZ trebaju nastojati među svojim chlanovima imati vechu konfesionalnu raznolikost. To je posebno bitno za one osobe koje daju izjave u javnoj (zvanichnoj) sferi djelovanja. A josh vaznije za saveznishtvo sa Mađarskom, Rumunijom i Bugarskom u pogledu odbrane od remetilachkog faktora tariguzije (tzv. srbije).

/ Najnovije