Komšić iz Stuttgarta o negatorima genocida: Na putu ste svoje propasti. Naša borba neće utihnuti

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Počeo i Sejdo održavati predizborne skupove u Njemačkoj. Znači da se muslimani rekordno sele iz “bosne”. Podržavam!

Sejdo Peljeski

Zasto nisi, kao najveci Luzer, docekao, u Nemu, najveci Kruzer?

Sejdo Peljeski

Zasto nisi, kao najveci Luzer, docekao, u Nemu, najveci Kruzer?

sami30

Nek je Željko zaposlio svoga kuma Zorana na mjesto direktora sigurnosti aerodroma Sarajevo. Patriotski !!!

Ako Komsic nesto potencira, ja cu automatski zauzet oprecan stav.

Toliko mi je odvratan taj lik, toliko los covjek...

Maksimalan

>>Počeo i Sejdo održavati predizborne skupove u Njemačkoj. Znači da se muslimani rekordno sele iz “bosne”. Podržavam! ka Haha

Gost

Može li ovaj lik niže pasti. Školski primjer genocida je Grabovica koja više ne postoji ali ti nećeš o tome jer su taj genocid napravili tvoji.

🇧🇦

Ohoooohoooo.... Š"o ste se upsliliiiiiiiiiii... Jbte... da to nije radi onih 450 tisućica glasova koje gospodin Komšić dobija... 101%.. Ili zbog pušione gospoje Krišto?! Za tkoju će glasovati svekoliko 'rvatsko glasačko tijelo? Svih 17 tisuća 'rvata u Bosni i Hercegovini!

Gost

Lijepe riječi su ukras!

🇧🇦

Dooobroooo... eto neće imati 450 tisućica glasova... Ali 400 000 hoće garantujem. PS, na izborima prije četiri godine, nisam (ako hoćete vjerujte, ako ne.. ok) glasao za Komšića... Ovaj put životom garantujem da hoću! Pitanje od milion dolara, zašto?! I hiljade njedovih novih glasača... Da vam pomognem.. (Kolinda, Milanović... Delegacija ADZEA na proslavi neustavnog dana.. tisuće mudža'edina... Poruka bjeloglavog..Čuvajte PC... itd, itd, itd)

Idiote

>>Počeo i Sejdo održavati predizborne skupove u Njemačkoj. Znači da se muslimani rekordno sele iz “bosne”. Podržavam! ka Haha

Idiote

Uzp ovci, sisajte tate koje su vas glupe napravike.

Na hiljade ste ubili💥

Mamu ti **** fašisto idi u Kravice i pokloni se žrtvama

/ Najnovije