Komšić: Istina je da je Pahor pitao da li je moguć miran razlaz u BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dem borac

Moguce je,jedino vama uhljebima i lopovima je dobro u ovoj monstrum drzavi.niko ovdje vise nije lud da brani sranje od drzave.necete naci deset budala u cijeloj drzavi da ratuje.a silom ako brobate ljudima natovarit rat vase ce famelije istog trena pocet placat danak svojim glavama,pa izvolite.dodik je u pravu,miran razlaz.

Razlaz je neminovan

nikako da shvatim zasto je pravljena ova nakaradna tvorevina. Prioreme traju 27 godina i pitanje je do kada ce EU i USA priznati stvarno stanje.

@

Komšić: Istina je da je Pahor pitao da li je moguć miran razlaz u BiH...Naravno da je moguce, ko god zeli moze otici Bosne i Hercegovine vrata su SIROM otvorena. Znaci ko god hoce moze ici volj u Srbiju, volj za Hrvatsku ili mozda za Tursku ali jedno svi vi ZNAJ TE, BOSNE nema sa sobom NIKOM nosit.!!

Sds

Rs je privremena genocidna tvorevina.

Analiticar

Tuzno je da ova Bakirova podguzna musica ne vidi vec 27g da je BiH duboko podjeljena zemlja po svim osnovama: ekonomskim, politickim, vjerskim, nacionalnim. Sejdo Komsicu ovo je istina: 2 entiteta, 3 konstituivna naorda, a Bakirovih samo 4 kantona u FBiH. Bog ti dao oci, a ti ih podjonio!

vb

nikako da shvatim zasto je pravljena ova nakaradna tvorevina. Prioreme traju 27 godina i pitanje je do kada ce EU i USA priznati stvarno stanje. ka Razlaz je neminovan Koja nakaradna tvorevina? Rs? Ni meni nije jasno fakat ....

Zadaci za obaviti

1-NATO, 2-Investicije, 3-uknjižba perspektivne vojne imovine na OS BiH kao Han-Pijesak u blizini rijeke Drine. Obrazloženje:Ako već imamo situaciju da su od 3 zagubljene sovjetske atomske bombe svetosavski ekstremisti ukrali, prošvercali i pokušali aktivirati jednu u NewYork-u, gdje su onda preostale dvije ? Skrivene (zaklonjene) tako da ih je veoma teško detektirati ? U okolnostima kada Tariguzija kao glavni izvor problema mnogih vrsta ometa urednije međunarodne inspekcije na svojoj teritoriji ? Ako su već pomenutim fanaticima preostale dvije "igračke" koje izgleda planiraju aktivirati po svaku cijenu pa makar i na sopstvenoj teritoriji kako bi takvim samorazaranjem pokušali odglumiti žrtve tobožnje međunarodne zavjere onda je možda i najmanji problem da eventualne detonacije u tom smislu ostanu tako i lokalizirane.

Podsjetnik

U Hrvatskoj su ljudi svjesni da isti beogradski tariguzisti pripremaju novu (treću) agresiju na Vukovar.

Koel

Znaci poceti cistiti puske i municiju nema druge morat ce se opet nastaviti gdje se stalo

/ Najnovije