Komšić i DF u Brčkom: Konstitutivnost služi onima koji su pokrali narod

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drvosječa

Da vam jednostavno objasnim šta je za nas građanska BiH. To ne znači da će neko biti manje Srbin, Bošnjak, Hrvat, Rom, ili manje katolik, pravoslavac, musliman…ne. Taj dio nam niko ne može oteti, i mi se ne zalažemo da to nestane, vec da se čuva", rekao je Komšić***... Što bi se reklo, prdno i stsnuo najedanput. :))

Kiew

Konstitutivnost je mantra ruskih fasista i kao takva ne postoji niti će postojati u BiH.

Da se zna!

Za trajanja Ju/SHS bosanski crnogorski dalmatinski srbi nisu bili nacija Srbije niti su hrvati u CG, BiH, Kosovac, bili nacija Hrvarske. To su nacije drzava SHS/YU. Nema tih drzava, ali i dalje ostase nacije nepostojecih drzava u drzavama BiH, CG, Kosovu,… Vrijeme je da se stvari resetuju. Srbi i Hrvati izvan drzava Srbija i Hrvatska mogu biti samo nacionalne manjine, cak i kad imaju dvojno drzavljanstvo jer… ne moze se u institucijama BiH braniti nacionalni interes R Hrvatske i obratno bez obzira na dvojno drzavljanstvo.

Panzer

Sejdo džematlijo noga ti je.Ameri su rekli ništa od tvoje gradjanske.Prvo sapun pa onda parfem.

Sejdo

Sejdo kao i obično priča o onima drugima. Nikad ne stavlja akcent na vlastite “blistave rezultate” u posljednjih 12 godina. Pomalo čudno. Obično se političari hvale uspjesima. Ne i Sejdo!

***

AJDE SAD MALO SVRATI I U BANJA LUKU PA RECI NEŠTO U GLAVNOM GRADU RS O GRAĐANSKOJ DRŽAVI HE HE JADO JADNI

Ne

konstitutivnost služi onima koji znaju ko su i koji znaju da ih ne birajucdrugi narodi samo da bi napakostili svom narodu...pogotovu oni koji su u ratu masovno ubijali i činili zverske zločine protiv naroda čijeg predsednika biraju

ako ce biti gradjanska

moraju i gradjani da vode drzavu to znaci vi nacionalisti stari otpadate

ako ce biti gradjanska

moraju i gradjani da vode drzavu to znaci vi nacionalisti stari otpadate

prvo svi konstitutivni pa tek poslije gradjani

konstitutivni svi

prvo svi konstitutivni pa tek poslije gradjani

konstitutivni svi

/ Najnovije