Komšić: Escobarova izjava je vrlo čudna. Ne znam kako da je tumačim

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Bravo zlatni ljiljane!

kako tumaciti?

Evo kako: USA odustaje od vlastitih, evropskih i americkih, vrijednosti: 1. Vladavine prava (primjena presuda Evropskog suda u Strasbourgu) 2. Demokratije (Demokratija pociva samo na gradjanskom drustvu) 3. Ljudskih prava (Ljudska prava ukljucuju i politicka prava svakog drzavljanina, ukljucujuci i pravo da se glas svakog gradjanina jednako vrednuje)

Curak

SAD su okrenule curak i bojim se da im je namjera pomoci hrvatskoj i srbiji da podjele BiH u dva djela a Bosnjacima i ostalim patriotima ce ostaviti jedan mali dio koji ce svremenom nestati ,a ako ostane biti ce Palestina gdje ce se bacat hrana kao pascadi dok svi ne pocrkaju ili nekako pobjegnu nekud gdje bi bili dobrodosli.

Mostar

Escobar ti jasno porucuje sto i Milanovic: prvo sapun, a onda parfem....

Guest

Dobro primijećeno,neće oni BiH u EU Podijeliti je i raskomadati kao što su željeli i 1992.svi su šutili dok ARBiH nije došla do Banjaluke onda su reagirali i spasili ih.Sada mirnim putem,kroz reforme žele ostvariti taj cilj.Orban je sve lijepo objasnio.

Panzer

Uzalud brišete moje komentare.SADA SEJDO DŽEMATLIJA ZVANI KOMŠIĆ MOŽE KONKURISAT NA MJESTO MAGACIONERA U ROBOTU U HRASNOM.AMERI SU GA KONAČNOOOOOOOO PROKUŽILI!

Hugo

Evo ja cu ti rastumaciti. EU NE ZELI ovakvu skalameriju od drzave u svom drustvu (iako nisu ista bolji, ali moze im se)

Guest

Guest @ Mostar Sto njima nedostaje zbog pameti drugom preporucuju. Ociti primjer toga je klimatericno-krastavi i lice mu. Da ga je prao svaki dan maltene ribao ne bi izgledao da se covjeku gadi kad ga vidis. Onda mozes misliti kakva mu je ***.Okolo kalaj unutra belaj fujjj.

za Mostar

Escobar ti jasno porucuje sto i Milanovic: prvo sapun, a onda parfem. Zato i tuknete jer ne koristite vodu za higijenu. Nego se samo mazete sapunom i parfemom . nanosite slojeve i slojeve. Higijena vam nije jaka strana .

Gost

Popij koju, mozda ti mozak proradi pa uspijes rastumaciti njegovu poruku. Zivio!

Porfiricus Geneticus

Poruka sa može protumačiti da je korumpirani Escobar na strani Hrvatske koja ga je izlobirala i podmitila. Escobara treba odbiti i tražiti od Bidena objašnjenje o ovakvim stavovima i tražiti da se ovoga ukloni iz bilo kakvih pregovora ili odbiti pregovore dok se ne izvrši revizija Dejtonske luđačke košulje. Mi smo građani države a ne pripadnici plemena. On očigledno namjerno pravi zbrku koja još više pogoršava političke prilike u BiH. Mi ne pristajemo na segregaciju i fašizam, a neka gospodin fino razguli.

@kako tumaciti?

Da, inace je amrika poznata po demokratiji i ljudskim pravima. Samo u 21. vijeku marisu do smrti svakog crnca zbog najmanjeg saobracajnog prekrsaja, imaju stotine miliona beskucnika i glas svakog stanovnika amerike vazi isto, ali u qurcu, tj. imaju elektorski sistem izbora. Je li ima jos nesto da ti nije jasno u tim tvojim pricama i bajkama za malu djecu o americi?

@drvosjeca

On ne izgleda samo da je retardiran, on je stvarno retardiran. To uopće ne brine, ali brinu onoliki birači koji su ga birali. Što je s njima? Pa biralo ga je pola bosnjackog birackog tijela, a druga polovina bosnjackog birackog tijela je birala dzaferovica, kako im je i naredjeno u dzamijama sirom fbih, jer znaju i da ih sa polovinom bosnjackog birackog tijela u fbih ima duplo vise nego komplet hrvatskog birackog tijela. Sve sracunato i skontano da se hrvatima izabere lazni hrvat po volji bosnjaka i onda kazu nije namjerno i tako 3 puta slucajno. Moraju prestati s tim ako ne zele da se bih raspadne kao yuga, prosto ko pasulj.

Kija

Što je čudna on je došao da uništi BIH...jasno ko dan poslije ovakvih izjava.....fuj!!!!!

/ Najnovije