Komšić: Dodik i Čović bi mogli blokirati održavanje izbora

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Koji parazit! Vazno je da si ti poceo kampanju pa nam na privatne e-mail adrese saljes informacije o sebi kao JEDINOM predsjedniku BIH, potices ljude da glasaju za tebe. Fuj

D

NE DA BI MOGLI, VEC IM JE TO CILJ. POMAZE IM I SATLER I EU KOJA ZELI DA NAS RASPARCA. NIJE MOGLA SILNA JNA NECE NI JADNE SRBIJA I HRVATSKA.

Zgazeni zlatni tulipan, zamjenjen Efendicem,

u rijetkim teijeznim trenutcima zna da je zavrsio karijeru Bookirovog clana Predsjednistva i sa DeFektnom strankom odlazi sa scene kao najveci promasaj “bosnjacke” politike. Kob “gradjanskog” podobnog Hrvata protjerala je i EU iz opcije “izbora” i zauvijek sahranila muslimansku dominaciju u FBiH.

Rus-mir

Ako ih itko bude blokirao izbore to će zasigurno biti Komšić. Ovaj čovjeek još uvijek ne razumije (a možda i razumije) kakav je problem napravio u BiH. Mlijeko je već proliveno i nema natrag. Podjele BiH, ili nedo Bog raspada, neće biti, ali će bidi federalizacije, što je i normalno za državu u kojoj žive 3 naroda. Vlast na troje se dijeli na državnom nivou, a građanska država se uspostavlja na lokalnom nivou, pa čak i u državnom parlamentu. Iza demokracije "jedan čovjek-jedan glas" se skrivaju oni koji ne misle BiH dobro. Dpače, štetočine su, što se i do sada pokazalo. Da ponovim, federalizacija vlasti je rješenje za BiH. Imate Belgiju i Švicarsku kao primjer i šta im fali? Dao Bog da budete uspješni barem kao Belgija.

Rus-mir

“Da li ću se kandidovati – ovisi o masi stvari. Ako bude situacija kao sada – vjerovatno ću se kandidovati. Ako bude stabilnije – mislim da sam završio svoj posao”(Komšić).....Puj...puj...puj...gluho bilo, potsjetio me na Mesića, kad se vratio u Zagreb iz Beograda. :))

Sss

BRAVO KOMSICU, SATLER JE PREDHODNIK PRETHODNOG COVJEKA IZ EU KOJI JE ZELIO RAZGRADNJU BIH. OVAJ SATLET IGRA PO NOTAMA HRVATA U CILJU DA DOBIJU SVOJU TERITORIJU ZA ZBORE I NAVIJA ZA HDZ STRANKU. E NECE MOCI JER IMA I NAS HRVATA KOJI NISMO I NIKADA NECEMO BITI H D Z.

Gost

Ti si Hrvat koliko i Komšić.

Ralle

Stvari su jasne. BIH ce konačno biti federalizirana i jedino tako može i opstat. Uskoro dolazi visoki predstavnik po voljj srba i hrvata i čovjek koji ima muda da bošnjama kaže sta ih sljeduje i da je njihovo ono oko Sarajeva,Zenice i Tuzle. Pola drzave je srpsko a ostalo hrvatsko. Jedino tako moze ići naprijed ova napacena drzava. A ovakvi kao Sejdo idu na smetljište povijesti.

/ Najnovije