Komšić: Dodjela kandidatskog statusa ojačala bi sigurnost i suverenitet BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

4/5

There is no need for very expensive (extreme stupid) research about construction of the artificial fussion reactors.

vhjbjkl

You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one

mkmkdk

A ovaj šojić bi samo preko reda :))))))

Panzer

Moraš biti dobar sa Hrvatima da bi se oni zauzeli za BiH u Briselu.Ali pošto ti pljuješ i gaziš na sve što je Hrvatsko veoma teško tj nikako.Ti si obični Sejdo džematlija ili ti džamijski moljac i mjesto ti je u 23%države za koju se ti kobajagi zalažeš.

NORMALA

Moraš biti dobar sa Hrvatima da bi se oni zauzeli za BiH u Briselu.Ali pošto ti pljuješ i gaziš na sve što je Hrvatsko veoma teško tj nikako.Ti si obični Sejdo džematlija ili ti džamijski moljac i mjesto ti je u 23%države za koju se ti kobajagi zalažeš. ka Panzer PRIČAŠ GLUPOSTI, POSLUŠAJ ŠTA TI MILANOVIĆ SADA GOVORI. NAJLAKŠE JE BITI NACIONALAISTA, HAJDE BUDI MALO NORMALAN ČOVJEK.

Vjerovatno svi potičemo od majmuna, pa što se ti ne referiraš na majmuna?

zato što si se ti referirao na taj svoj rod misliš da smo svi u rodu?? varaš se majmune "intelektualče"!

/ Najnovije