Komšić: Čovićevo nazivanje građanske države islamskom, jeste govor naciste

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

A zašto danas lažeš o razlozima napuštanja sastanka sa Boreljom? Bedo bedna od laži satkana.

Covic

Je fasista, tipican ustasa.

dP

Kao da je nekome bitno mišljenje ovoga političkog klovna i poltrona.

Koel

Kao da je nekom bitno misljenje ove nacionalne manjine i hercegovackog krs

to Covic

je, tako je, kao sto je i miki derpe

Habuhabuhabu

Kako ovaj nazovimo čovjek može ikako pričati o pravima. Uništio što je bilo za uništiti, lišio mnoge posla, izgradio kuću u vodozaštitnoj zoni, napravio hotel u kom odsjedaju Arapi i muslimani, a samo priča protiv islamskih država. Ovo je za komedije. Samo da sam Hrvat, ne bih se smijao već bih se pogledao u ogledalo

BiH

Licemjerski "sampion " evropskih vrijednost!

I

Pa pola drzave misli da u toj gradjanskoj mogu opstati samo uluzive Bakiru, i sta je sporno, nemaju pravo misljenja, jel to nacizam. Samo je bakir u pravu i oni koji mu kao ti lizu guzicu.

Propali Komšić, napušteni SDA projekat

sada kad je Zapad najzad dovrsio etničku podjelu, jasno je da tri naroda ne mogu funkcionisati bez nacionalnog koncenzusa u “podjeli” vlasti. Na terenu to funkcioniše ali zbog Alijine “konstutivnosti”,koju je izmolio 2000te godine, moguce su samo promjene Ustava i Izbornog zakona. Naravno da to bosnjackim strankama ne odgovara,jer bi defenitivno stanje u Dejtonskom ugovoru bilo zacementirano, tzv “hrvatsko pitanje” bilo rijeseno a SDA nikada nije bila snaga koja je mogla bilo šta promjeniti u RS-u.

Ubleha

Sta je problem? Hoce da oduzmu pravo vecinskog stanovnistva BiH. To isto pravo koje posjeduje svaki drugi vecinski narod na planeti u svojoj drzavi. Ovee manjine traze prava koja nebih dobili nigdje drugo.

Mostar

Povijest ima i mjesto i naziv za pojave poput ove protuhe

Ena

Nema veceg naciste od tebe. Hitler je mrzio jevreje a ti mrzis Hrvate, iako si se dobro uhljebio kao 'hrvatski' clan predsjednistva. Nikada od tebe covjeka!

/ Najnovije