Komšić čestitao građanima BiH Novu godinu: Ne zaboravite da je snaga zajedništva iznad svih prepreka

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lažni Walter Superhik

Poželio vam je uspjeh, blagostanje i sreću, ublehaš kapitalac, demagog i lažni Walter Superhik. Ne raditi ništa, opsjenariti praznom i ispraznom retorikom. Uzimati šakom i kapom, uživati i piti kao da ne postoji sutra. Nabrijavati ratnim parolama na pogonu vatrene vode izluđenu, polupismenu sirotinju. Probosanska politika kao dobitna kombinacija za oportunizam stotina hiljada i miliona maraka naplaćenih za 30 godina dilanja ublehe i jedva artikulisane šatrologije. Eto vam otkrivene Komšine kućne čarolije: kako lako do blagostanja, uspjeha i sreće !

Isak

Živio ti nama predsjedniče i dok je takvih bosna ima budućnost

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Ma jel to dobri naš Željkaš, Trezor-efendijin kućni ljubimac i, šatro probosanski, ublehaš?

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Kako se od frazerskog i kabinetskog patriotizma dobro, predobro živi! Kako se doživotno uhljebljenje i parazitiranje ovcama prodaje kao rad i borba za njihovo dobro! Dok se uživa, kao na rimskim orgijama, u paralelnom svijetu utovljene, od života otuđene, zadrigle i bahate političke elite!

U Baketa mali...

Rodilo se ono, kako je samo nadošlo, pa to je IQ ko Sheldon Cooper iz Teorije Velikog praska! Oni Trezoraševi: Snago narodo A onda Komšo mu na volej: Snogo zajedništva!

POVLAŠTENI PENZAŠ

Zalibo njega cugerski visuljak. On će svoje odverglat do povlaštene penzije od nekoliko milja mjesečno! Plus sve što se uštekalo za pola votaži! Čiča miča, šuplja priča, al Željkan vazda dobar, ha ja!

Ralle

Idi bre Sejdo u tri P.M..ti i tvoja čestitka.

Sasa

***** i tebe i to zajednistvo, zajednistvo sa uhljupima sa budzeta, moji niste otac vas ****

Hvala

Hvala Predsjedice i tebi sa tvojom obitelji sve najbolje.

Brkica

Živio ti nama predsjedniče i dok je takvih bosna ima budućnost ka Isak VODIGA KUCI KAD TI VALJA PA NANJEMU GONI DJUBRE NA NJIVU

Ne pijem dok Paja vozi

Ma da snaga je u zajedništvu evo naprimjer ti imaš par hiljada platu a mi par stotina ti imaš nekoliko stanova i vikendica na moru u planinama a mi jedan stan jednu kuću a mnogi su postanari.

/ Najnovije