Komšić čestitao Dan Armije RBiH: Ne sumnjam u ljubav prema domovini i spremnost da se za nju borimo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vbjnkml.ml-ll-

Oće li se I enver zornić, kao kolega iz iste brigade pojaviti na kakvom prijemu, majčicu vam ... ;)

Čuvajte

Čuvajte BiH takvu kakva je,a trudite se da bude bolja.Nedo vam Bog da imate političare kao što ih ima Hrvatska.Sve fakin,fukara,šibicar,propalica do posljednjeg,a prevarant i ruski agent zvani štakor milanović je najgori.To nije ljudsko biće nego mješavina poskoka i žabe krastače,ali nažalost ima mnogo Hrvata koji mu još vjeruju.

Haha

Mi biramo Hrvatima u njihovoj Hrvatskoj vlast. Pravoslavci iz manjeg entiteta prvi put u životu vide Beograd - ali biraju beogradsku skupštinu. Divota od života.

Zeljko ko top gun

Živ ti nama bio 1000 godina.

Ma Coehlo je miš mekinjaš!

Kakav je Komšo alhemičar. Od sumnjivog Zlatnog ljiljana napravio sebi nesumnjivi rudnik zlata. A od *patriotizma* masno plaćen posao. Ne radiš, šupljiraš, uzimaš ko lopatom!

Dudek Krivousti Njofra

Bošnjacima i Bosancima čestitke za Dan ARBIH... ARMIJEKOJA JE JEDINA.BILA SA OVIH PROSTORA 9.MAJA 1995 NA SMOTRI U PARIZU u povodu Dana Evrope, 60.godišnjice POBJEDE NAD FASIZMOM...zastava ljiljani u rukama heroja iz Mostara..

Nemoj da nas oni brane olahati

zavrsit cemo naa Kozjoj cupriji ako i nju ne pokradu

IVA

Kakav je Komšo alhemičar. Od sumnjivog Zlatnog ljiljana napravio sebi nesumnjivi rudnik zlata. A od *patriotizma* masno plaćen posao. Ne radiš, šupljiraš, uzimaš ko lopatom! ka Ma Coehlo je miš mekinjaš! PAPAK COVICEV , IDI KOPAJ SELJACINO.NISI DOSTOJAN DA GA SPOMINJEŠ !

Adi

Sta ti znas lazni ljiljane, lazni borac, aljin uvlakac u ****cu, pljackas hrvatskih kuca po varesu, bio sam u ratu za razliku od tebe nisa ljubio alji ****cu pa se nisam uhl****o, i brodao kao ti pseto pogano, rata nisi vidio ocima, hebem ti sve zivo, i mrtvo boga moli d ate gdje ne sretnem noge cu ti polomiti smradu pogani, ti si uvreda za sve prave borce.

Jel ti to tata Prazina pricao

Sta ti znas lazni ljiljane, lazni borac, aljin uvlakac u ****cu, pljackas hrvatskih kuca po varesu, bio sam u ratu za razliku od tebe nisa ljubio alji ****cu pa se nisam uhl****o, i brodao kao ti pseto pogano, rata nisi vidio ocima, hebem ti sve zivo, i mrtvo boga moli d ate gdje ne sretnem noge cu ti polomiti smradu pogani, ti si uvreda za sve prave borce. ka Adi kad ti je proširivao familiju?

/ Najnovije