Komšić čestitao Božić: "Budimo oslonac onima kojima je pomoć uskraćena i neophodna"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Monsinjor Mate

Anomalija zvana Komsic se opet oglasila. Tzv Bosnjak opet prodaje maglu.

Adi

Lijepe riječi su ukras

666

Lijepe riječi su ukras

Mostar

***

Uz čestitku za Božić

Papa je pozvao ljude da ne posvete čitav svoj život težeći samo novcu, karijeri ili uspehu.

Od njega ne prihvacam ni TO!

Jer znam da je dvolicno. ¨hinjavo¨ kako bi se reklo na tzv. Bosanskom.

666

***

ivo

Lijepe riječi su ukras

Bozic

Lijepe riječi su ukras

user1671890925

Aahahahah kakav demagogija,, aa njegov DF zahedno sa SDA neda gradjanima Tuzlanskog Kantona pomoc,, evo danas ljudi strajkuju na ulici... KOme ti bolan prodajes maglu,,, slizo se sa SDA,, fuuj

Habuhabuhabu

Anomalija zvana Komsic se opet oglasila. Tzv Bosnjak opet prodaje maglu. ka Monsinjor Mate Monsinjor Mate misle da se samo HDZovce mogu oglašavati za Božić. To je prava anomalija. Ne negdje drugo.

@Monsinjor Mate

Anomalija zvana Komsic se opet oglasila. Tzv Bosnjak opet prodaje maglu. ka Monsinjor Mate Papak, čovjek normalno čestitao blagdane, kakav kreten moraš biti da ti to smeta..

Mostar

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije