Komšić: Bošnjaci bili i jesu većina, a Sarajevo je bilo i biće multietnički grad

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Organizovati izborno pravo da se ukinu bosnjaci,srbi i hrvati a izglasaju LJUDI. Samo tada, i jedino tada drzava BiH mozda vidi bolje sutra. Za sada...sve je ovo dragi moj prdimahovina jer svako vuce na svoju stranu i booooli ga ona stvar za drzavom varta baterije i himnom bez rijeci. Pobij moje tvrdnje,ako imas bolju ideju.

Komsic

Je izabran kao legalni i legitimni predstavnik ostatka hrvata koji nisu glasali za hdz. Na isti način kao i covic.

Damir

Što se ovi stranci sprdaju sa stanovnicima Bosne. Ko da su Bosanci glupani. Ima li iko pametan od Bosanaca da pogura ovu zemlju u normalni kolosijek.

Ko je čovića birao

Birao ga hdz imao je samo 80000 glasova. Nije on legalan i legitiman.

Hdz

Je fašistička organizacija koja je osudzena u Hagu. Šta dalje pričati kao takva treba nestati.

OHR

Turist Smit bi trebao da zna da je drzava je podjeljena na dva identiteta i da se tri naroda mrze do bola. Turist Smit bi trebao da zna da BiH nikad nece biti tzv gradzanska. Turist Smit bi trebao da zna da ga dva od tri konstituvina naroda ne priznaju. Elem, moze da pametuje na 23% BiH, a BiH muslimani mogu da se uzalud raduju da ce im on pomoci da cijela BiH bude njihova.

Gost

Zašto je Hrvata manje u BIH?. Jednostavno sa Hrvatskim putovnicama - državljanstvima oni su građani Europske unije. Odlaze trbuhom za kruhom. Hrvatska država bi htjela da Bosanske katolike koristi kao svoj demografski bazen i da zadrži teritorije, ne idu jara i pare.

Ss oberleitent Schmidt

Turist Smit bi trebao da zna da je drzava je podjeljena na dva identiteta i da se tri naroda mrze do bola. Turist Smit bi trebao da zna da BiH nikad nece biti tzv gradzanska. Turist Smit bi trebao da zna da ga dva od tri konstituvina naroda ne priznaju. Elem, moze da pametuje na 23% BiH, a BiH muslimani mogu da se uzalud raduju da ce im on pomoci da cijela BiH bude njihova. ka OHR Turist Smit je seseljizovani liberal kojem su se oci otvorile. Turist Smit treba znati da je Dejtonski mirovni sporazum nelegalan jer ga nije usvojila Skupstina RBiH. Turist Smit je evangelisticki fanatik kome sudnji dan ide iza coska i nosi usisivac da mu usisa dusu. Turist Smit je ovdje da provodi rasnu doktrinu EU. Tursit Smit je idiot koji pusi identitarske politike, a novu ljevicu mrzi zbog toga.

Kkk

Što se ovi stranci sprdaju sa stanovnicima Bosne. Ko da su Bosanci glupani. Ima li iko pametan od Bosanaca da pogura ovu zemlju u normalni kolosijek. ka Damir Ne postoje Bosanci

Hmmmm

Što se ovi stranci sprdaju sa stanovnicima Bosne. Ko da su Bosanci glupani. Ima li iko pametan od Bosanaca da pogura ovu zemlju u normalni kolosijek. ka Damir Ne postoje Bosanci ka Kkk<< Jesu li cesi, poljaci, italijani i madjari hrvati? Jesu li rusi, bjelorusi, grci, armenci, rumuni i bugari srbi? Jesu

Ralle

Sejdo.se.ukakio..jel.sad.jasno.kakvu BiH žele stranci i Nijemci u koju se bošnje kunu..ode.Sejdo.na smetljište povijesti..jedino ako se.kandiduje za bošnjačkog člana predsjedništva..to.svakako može

?

Sejdo.se.ukakio..jel.sad.jasno.kakvu BiH žele stranci i Nijemci u koju se bošnje kunu..ode.Sejdo.na smetljište povijesti..jedino ako se.kandiduje za bošnjačkog člana predsjedništva..to.svakako može ka Ralle Koliki ti je procenat rasne cistoceu krvi? Nemon raditi test poslije pricesti, misno vino daje lazne rezultate.

Flaster

Dabogda evropo vama srbi rovili po kući.Niste nam dali da ih liferujemo 90tih a sada ih štitite.Dabogda se vama sve o glavu slomilo gamadi evropska

Mile

Čovjeku trebao mjesec dana da shvati da je Sarajevo u stvari Teheran..i da je Željko u stvari Sejdo..a onaj prethodni konj Inzko je to isto sve znao, ali ga bosnje držali za muda. .

Za flastera

Koga ćeš ti liferovat, jedva 23% uspjeli da odbranute..ja do jadni

Mile

Za manje od mjesec dana čovjek skontao da je Sarajevo u stvari Teheran i da je Željko u stvari Sejdo. .

naivan

e, koliko ce schmidt jos morati pokusati japraka i bamje i mlade janjetine da dodje tobe, naivan ko francuska sobarica

vdli

dobro je njemu ludi dodo rekao, nego kuci pa nek mu merkelica ostrika vunene carape, sada je u penziji

Nisam@Robot

E jbg g.Schmidt taman smo mislili da si neutralan kad ti tako... Salim se naravno, u pravu si 100%, a i Komsic je toga svijestan. Samo mi smo kao krenuli u Evropu tamo gde gradjani biraju valst a ne etnicke skupine. Komsica su izabrali gradjani BiH, e sad koliko je tu bilo bijelih a koliko zutih jaja to niko nije brojao niti treba da broji.! Ni u njemackoj ne pobijedjuje onaj za koga glasalo vise Katolika u odnosu na Muslimane ili Ortodokse npr. Turke ili Srbe, Turke pogotovo kojih ima na milione u Njemackoj. Nego onaj ko dobije vise glasackih listica bez obzira na religijui sl.!!

Gost

Multietnicki grad Sarajevo-malo sutra. O cemu to ti Komsicu?

Nino

Komšić političar, ovaj Komšić, Komšić novinar na N1, muslimanske ulizice.. Još im treba, šridiati Slavu Kukiča i slične. Nula ljudi... Bolje reći neljudi.. Vjeru i naciju prodaju za večeru..

Ajde, ajde..

,,,ionako sve ode u helać

Gost

Ovaj otvoreno govori kao predstavnik tzv. Bošnjaka. Hrvate ne spominje jer nisu za njega ni glasali.

dP

Javi se ti Asimu, nek ti sredi koju turu džaba. ;)

Nbs

E kako bi to bilo lijepo multi sarajevo a u njemu trenutno 3% ne muslimana e jest multi kulti al u kur.u

Rus-mir

Već prvi izbor Komšića je bio pokop BiH. Komšić grebe i dalje koga stigne. I da stvar bude gora, najviše sramoti upravo Bošnjake koji su ga po džamijskim uputama birali.

/ Najnovije