Komšić: "Bakir Izetbegović ili Denis Bećirović - meni nije toliko važno"

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Gospodine Komsicu jos ovaj mandat i dosta je. Uzivaj sa svojom porodicom sigurno te mnogo zele da si vise vremena sa njima Sretno.

To Major(izator)e sine Bosne !!

Zeljko do kraja !!

Denis do pobjede

Ma kako je isto i svejedno. Ja sam Bosanac i licno sam napustio BiH samo zbog sda stranke. pa 20 god. sta su radili u uradili ne d'o Bog vise.

Denis do pobjede

a ti Vi Zeljko,glasao sam za vas i nikad vise.

Bravo

Bravo gazijo naša! Milijardu glasova za našeg Željka. Sav ummet na glasanje

Komšić: "Bakir Izetbegović ili Denis Bećirović - meni nije toliko važno"

Kako to mislis nije vazno, naravno je da je vazno u Presjednistvo mozes samo ti i Denis eventoalno Denis i Mario Kordić. Ali Bakir NE.

Pitanje za Radio Taliban

Pitanje za radio taliban. Ako već brišete komentare koje ljudi pišu o našoj gaziji Sejdi, zašto jednostavno ne ukinete komentare na teme o dotičnome islamisti? Što vam ne dosadi?

MUJAGA

KAKO TE NIJE STID STA SI URADIO ZA TRI MANDATA DOSAD SAM SVAKI PUT DAO TEBI GLAS OD SAD NIKAD ZASTO SE NISI IZVINO ZA PELJESKI MOST REKO SI DA CES ZAUSTAVIT GRADNJU STO GOD SI OBECO NISI ISPUNIO SRAMI SE

Ljiljan

Ni meni ja opet glasam za tebemoj imenjače ,ZLATNI LJILJANE !!!!!!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

NRW

Ja sam glasao za Komšića i opet ću glasati, ali ne zato što je Komšić toliko dobar nego zato što su drugi toliko pokvareni.

Nikolica s prikolicom

Komšić ne može niti smije više biti opcija u bilo kakvoj varijanti. Ovo je u najboljem interesu BiH.

Da narod ima taj "istancani instinkt", ne bi ni izasao na izbore, ne u BiH, nego NIGDJE U SVIJETU i srusio bi tzv. kvazidemokraciju, a zapravo Levijatana u kojeg se pretvorio sistem.

Ali nema.

Nikolica s prikolicom

"Ne idu te stvari tako. I nema nikakvih znakova apsolutno da se Plenković ili bilo ko u Zagrebu odriče Čovića." (Komšić). Odrekli su se Komšića, barem je to jasno. Nisu se odrekli prava Hrvata i to će tako biti do daljnjeg...Ne mora to razumjeti Komšić, ali je krajnje vrijeme da to razumiju Bošnjaci. Komšić je po BiH štetočina. Sve je krenulo nizbdo otkad se on umiješao u visoku politiku.

Bošnjak

Ako Džaferović i Komšić nisu mogli preglasati Dodika ,zašto se onda radi predstava da bi Čović i Dodik mogli preglasavati Bećirovića /Izetbegovića ,šta je ovaj bedast pa nebi znao povući vitalni nacionalni interes.Član predsjedništva BiH je skoro pa simbolična dužnost ali je NAJVIDLJIVIJA,zato se stiče dojam kao da su Hrvati neravnopravni.Željko treba prestati sa ovim a svi se trebaju potruditi da se osiguraju druge poluge vlasti i da državne institucije budu efikasnije.Ovoga je više svakomu preko glave,dvajes godina Željko ko biva brani državu a ovi iz HDZ -a ju ruše.Dakle neka ssi izaberu predstavnika u predsjedništvu da vidimo šta će dalje.već ih je i svijet prokužio.

Ivan

Ti si gotov, nema vise sda viska biraca d ati prebaci, vecina onih koji su za tebe glasali keru pa ti otisao bakiru guzove lizati tvoju izdaju oprostiti nece, nista godinama nisi uradio, isto kao u ratu laznkog ljiljaba dobio, a akcije nisi visio, mene bi bilo stid pravih ljiljana, i borca, ali ti si kopile bez morala pa samo ti je bitna fotelja, i rakija i kaze neko zeljko gazija, taj neko nije bio u ratu, i ne zna da ovo pasce nije rova vidjelo, alija ga vodao ko cigan medvjeda da pokaze podobnog hrvata, sada je bakirova pudlica, izdajnik cijeli svoj zivot, i dok j egod njega u vlasti bosna nece biti ni bliz eu ili nato paktu, samo idu blokade pa vi tjerajte pasjaluk

Hercegovac u Bosni

Pa eto sad je "2:1" ,pa vidi li se? Ima li efekta?? Mi nemamo u BiH pragmaticnog politcara. Sve populisti i demagozi, nazalost.

Komšić: "Bakir Izetbegović ili Denis Bećirović - meni nije toliko važno" - MENI JE VAZNO DA IMA LOZE I VISKIJA.

.

Ljiljan

>>Ti si gotov, nema vise sda viska biraca d ati prebaci, vecina onih koji su za tebe glasali keru pa ti otisao bakiru guzove lizati tvoju izdaju oprostiti nece, nista godinama nisi uradio, isto kao u ratu laznkog ljiljaba dobio, a akcije nisi visio, mene bi bilo stid pravih ljiljana, i borca, ali ti si kopile bez morala pa samo ti je bitna fotelja, i rakija i kaze neko zeljko gazija, taj neko nije bio u ratu, i ne zna da ovo pasce nije rova vidjelo, alija ga vodao ko cigan medvjeda da pokaze podobnog hrvata, sada je bakirova pudlica, izdajnik cijeli svoj zivot, i dok j egod njega u vlasti bosna nece biti ni bliz eu ili nato paktu, samo idu blokade pa vi tjerajte pasjaluk ka Ivan<<A SAD BRZO DO PRVOG VELEČASNOG DA MU "OLADIŠ"JAJCA TAKO ŠTO ĆEŠ DOBRO DA IH OLIŽEŠ!

Bosanac

Komsic i Becirovic za predsjednistvo sda lopove i izdajnike otjerat u zatvor i sve im oduzet to je lopovska banda nepismena

NRW

>>Ti si gotov, nema vise sda viska biraca d ati prebaci, vecina onih koji su za tebe glasali keru pa ti otisao bakiru guzove lizati tvoju izdaju oprostiti nece, nista godinama nisi uradio, isto kao u ratu laznkog ljiljaba dobio, a akcije nisi visio, mene bi bilo stid pravih ljiljana, i borca, ali ti si kopile bez morala pa samo ti je bitna fotelja, i rakija i kaze neko zeljko gazija, taj neko nije bio u ratu, i ne zna da ovo pasce nije rova vidjelo, alija ga vodao ko cigan medvjeda da pokaze podobnog hrvata, sada je bakirova pudlica, izdajnik cijeli svoj zivot, i dok j egod njega u vlasti bosna nece biti ni bliz eu ili nato paktu, samo idu blokade pa vi tjerajte pasjaluk ka Ivan<< Ivane je bi tebi preporučio da odeš malo kod psihijatra

ZA LJILJANA?

OVAJ CE VAS UVALITI U JOS GORE PROBLEME!!! KO MU DADNE GLAS PROKLET CE DAN STO SE RADIO.

MILE

GOSPODINE RUSITELJ BIH KAKO TE NIJE STID POJAVIT SE NA TV I U TISKANIM MEDIJIMA KAD SI ZADNJI PUT BIO GDJESU HRVATI VECINA PRIJE SI TI TVOJI IZ DF GOVORIO DA JE PRESUDA LJUBIC PROVEDENA DOBRO JE SAD O TOME SUTIS JOS USUTI ONOG DZONLAGICA DA SE NEPROVALJUJE U MEDIJIMA ZELIM TI DOBRO ZDRAVLJE SAMO SJASI SA HRVATA

Mile

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije