Komšić: Ako situacija bude ovakva, bit ću kandidat za Predsjedništvo BiH

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

Da ga nema od blata bi ga trebalo napraviti.

Damianusdarcus

Il ti il Kljuić... pa se dogovorite!

Johnny

Moj glas imas ;)

Ja sam SDA bot!

Imas glasove iz Gorazda, Zivinica, slobodarskih sarajevskih predgradja i dijaspore. Dobit ces vise glasova nego ijedan bisnjacki kandidat!!

Guest

Drago mi je cuti nesto pozitivno na ovom portalu. Samo naprijed. Moj ti je glas 100% siguran. Da je vise takvih patriota, koji se zalazu za jedinstvenu drzavu. Drzim ti fige. Ubjedjen sam, da ces svoju izjavu u stvarnost pretvoriti.

L

Imas moj glas predsjednice

Sejdo diverzant

Kinezi su se tolko prepali da su Peljeski most zavrsili prije roka a niko iz Hrvatske ne dolazi u Saraj’vo. Sljedecih osam mjeseci ionako niko nece dolaziti do IZBORA

BRAVO

ŽELJKA ZA PREDSJEDNIKA

BiH

OPET 350 000! I VIŠE!!! Tako je Želja!

DW

Imas moj glas predsjednice

Mirza Tvica

Dodik je neprijatelj ove države, izdajnik i okupatorski sluga, te kao takav normalno je da ne radi svoj posao predsjednika. Da u Bosni ima pravne države a ne stranačko tužiteljstvo on bi zbog takvog svog ponašanja davno odgovarao pred sudom.

Martić

Budala je uvijek bilo ali da među Muslimanima ima 350000 ljudi koji glasaju za budalu to nije za vjerovati.

OHR

Hajde ti nazad u mladomuslimanski rezervat (23% BiH) pa prodaji maglu nekom drugom.

BiH

OPET 350 000! I VIŠE!!! Tako je Želja!

Bravo Željko! Birat ćemo te i dogodine! Ti češ biti član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda,doživorno! Sve dok je Deytonski sporazum na snazi!!

.

...a kad se Deyton ukine,Ćović če biti u zatvoru,zbog kriminala a HDZ kud koji mili moji!

.

/ Najnovije