Željko Komšić poručio: Ako bude ovakva situacija opet ću se kandidirati

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Molba za mišljenje

Tinjajuće međunacionalne napetosti između Beograda i Novog Pazara na štetu Novog Sada, kao i slični sukobi između Valjeva i Kraljeva na štetu Loznice mogu svakog trena srbiju gurnuti u vrtlog građanskog rata.

Dervo

A stas drugo, ni zasta drugo i nisi a tolke pare neces zaradit kod privatnika il kao privatnik. Osladi se 20godina ha

Naravno

Jedva čekamo da opet razgulimo malog uzpovca čovića.

Damianusdarcus

Ako tebi zabrane ima Kljuić!

Bošnjak

Najbolje je da Dodik da pola RS-a da imaju Hrvati svoj entitet! Svakako se kumuju!

Dnevni red

Uvijek za tebe

Gost

Da, u predsjednistvu sjede oni koje je izabrao narod. Jesu li tebe izabrali Hrvati da njih predstavljas?

ambrozija

Ralle, kakva god BiH bila,nije nacistička i fasistička drzava.Samo u takvim drzavama,svi nose traku svog etničkog odredjenja ,i unutar njega glasaju.Znas li da je to diskriminacija? Da je to aparhejd? Kada je to tako dobro rješenje,zasto ga nema Njemačka ,Francuska,ili bilo koja druga zemlja liberalne demokracije? Zasto smo ovdje Srbi,Hrvati,Bošnjaci,a ludjački letimo u te zemlje ,da postanemo gradjani? I koliko se to kosi sa EP o ljudskim pravima,ciji smo potpisnici.Sa presudama suda u Strazburu? Ne trebaju ovoj zemlji nacionalisti,nesvjesni da su nacisti,već slobodni ljudi,koji vole svoju zemlju,a ne susjedne zemlje,u mjeri da su u stanju postati za njih i topovsko meso i sredstvo ostvarenja njihovih ciljeva na izborima.

ambrozija

Pobogu,redakcijo, zasto ste ovaj tekst u roku od 15 minuta sa glavnog mjesta ,pozicionirali na marginu? U drustvo sa idiotskim tekstom o očaju Djokovićeve obitelji,jer se,tamo negdje,ubila neka ludača,sto je zivot trosila ,prateći ga po turnirima? Zasto?

Gost

Muslimanski mediji svaki dan objavljuju što kaže njihov zet. Idiot se (lažno) predstavlja kao Hrvat da bi mogao biti u Predsjedništvu gdje predstavlja narod svoje žene.

ambrozija

Ne postoje muslimanski mediji,bas kao sto ne postoje ni pravoslavni ili katolicki mediji.Prihvacanjem vokabulara najgorih nacionalista u ovoj zemlji,Vi,direktno,putem drustvenih mreza,ucestvujete u primitivnom razaranju BiH.Ali,zapamtite: vasa percepcija, nije percepcija velikog dijela stanovnika ove nesretne zemlje.

@ambrozija

Kod tzv.bosnja je sve aparthejd, ako nije kako oni hoće. BiH, ovakva kakvu je vi hocete, građanska , a na.svakom koraku pravite jedino damije, nije moja drzava niti ce biti. To je.moja drzava, vise nego tvoja i to je problem. I moze biti jedino drzava srba, hrvata i bosnjaka. Nikako drugačije. A Sejdo je uskoro.na.smetljištu povjesti, gdje mu je i mjesto.

Rus-mir

Može, zašto ne. On bi bio jedini član predsjedništva "iz reda" Bošnjaka. Što će im 2? Čemu im služe? I da stvar bude gora i dalje se inzistira na pogrešnom modelu iako se toliko puta pokazalo da je loš. Federa(liza)cija 3 naroda je jedino je trajno i moguće riješenje. Sve ostalo, koliko ja vidim, je razlaz.

Rus-mir

@ambrozija, nitko u Švicarskoj i Belgiji ne nosi nikakve nacionalističke trake oko rukava. Svi biraju svoje predstavnike. Svaki kanton, onaosob, brine o svome gospodarstvu, razvoju, školstvu, jeziku i kulturi općenito. Imaju zajedničku vladu, kao i u Belgiji. Izaberite jedan od tih modela i o njima pregovarajte s druga 2 naroda. Ja sam uvjeren da bi se na tome tragu našlo rješenje i za BiH. Svako drugo bi rasturilo BiH. Nepovjerenje među 3 bh naroda je nešto što se neće zadugo promijeniti. Znam ja da ima među vama i dobrih ljudi, ali ih je premalo za upravljanje države. Komšić je zaposlen u SDA, to je svakom s 3 čiste jano.

Hm

Nećeš više nikad biti izabran kao Hrvat!

Ka@Rus-Mir

U Svicarskoj/Svajcardkoj je uredjenje koje je se zove Direktna Demokratija, sto znaci demokratija gradjana, a to ti licno ne bi dozvolio da bude u BiH i neseri.

/ Najnovije