Kompanija H&M nakon Banje Luke i Tuzle stiže u Sarajevo: Poznato gdje će biti otvorena

2
Radiosarajevo.ba
Kompanija H&M nakon Banje Luke i Tuzle stiže u Sarajevo: Poznato gdje će biti otvorena
Foto: Screenshot / X.com / H&M

Poznati švedski lanac prodavnica odjeće H&M (Hennes & Mauritz) uskoro će otvoriti svoja vrata i u glavnim gradu Bosne i Hercegovine - Sarajevu.

H&M jedan od najvećih internacionalnih prodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini već ima svoja dva prodajna objekta, u Banjoj Luci i Tuzli.

Kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, prodavnica će biti smještena u Sarajevo City Centru (SCC).

Zmajevi se vratili: Bajraktarević sjajno asistirao, Džeko rutinski pogodio

Zmajevi se vratili: Bajraktarević sjajno asistirao, Džeko rutinski pogodio

Podsjetimo, prva H&M prodavnica u Bosni i Hercegovini je otvorena u martu 2019. godine u  Shopping Mallu Delta Planet u Banjoj Luci.

"Sretni smo da konačno otvaramo svoju prvu prodavnicu u Bosni i Hercegovini. Ponudit ćemo modu i kvalitet po najboljim cijenama na održiv način i potaknuti stvaranje vlastitog stila svih ljubitelja modnog izražaja", izjavila je tada Claudia Oszwald, H&M Country menadžerica za Austriju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Gruziju i Bosnu i Hercegovinu.

Dvije godine kasnije, u novembru 2021. godine, H&M je stigao u tuzlanski Bingo City Centar i ostvario sjajne poslovne rezultate.

Prodavnice H&M širom svijeta nude bogat i raznovrstan asortiman ženske i muške odjeće, uključujući i odjeću za tinejdžere, djecu i bebe te modne dodatke.

Više nego sigurno će brzo osvojiti i dio svojih kupaca, nakon Banje Luke i Tuzle, i brojnih građana Sarajeva i turista koji dođu u naš glavni grad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije