Komentar Arijane Memić nakon što je produžen pritvor policajcu Josipu Bariću

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

E sad još Ifetov i Murizov i ispunili ste kvotu za danas..

Daj ba ne dusite nas vise ovom kravom!

jebbala vas ona vise!Politicarka koja karijeru zasniva na smrti rodjenoga brata, jedna jako diskutabilna osoba..DOSTA NAM JE VISE MEMICA!Sve ce oni"sutra da kazu"!Samo pricaju ono sto im Konjakovic napsie..daj ba vise, umoriste nas njima!Ne daj Boze nikome ali ovo sto oni rade, preslo je odavno crtu suosjecanja sa njima!

ista kao i predsjednik joj stranke:)

Vidim KONJAKOVIC daje poduku zi PISANJA PO FACEBOKU.....hahaha..jadne li stranke, jadnog li rpedsjednika,jadnih li clanova kojima je svima redom,obecao minsitraske pozicije ako ga podrze..ali mnogi nista ne dobise, pa su se malo razocarali u kabadahiju iz Rogatice

Antibot

Glupani, kakvi su i sami ovi botovi, trebalo bi neke stvari da slušaju svaki sat a nekamo li svaki dan. Lijepo cura objasni koji su njeni motivi, javno! Glupi bot - skot nema argumenata, samo galamu i viku! Ako ih boli to što se počelo klimati pod nogama njihovim kriminalnim bossovima, drago mi je!

/ Najnovije