Kome u FMUP-u smeta Deda Mraz?

8
Radiosarajevo.ba
Kome u FMUP-u smeta Deda Mraz?
Foto: Twitter / Ilustracija

Povodom Odluke Upravnog odbora Sindikata službenika Federalnog ministarstva
unutrašnjih poslova (FMUP) da ove godine ne izvrši nabavku novogodišnjih paketića i ne
organizuje novogodišnju predstavu za djecu članova Sindikata službenika FMUP-a, oglasio se predsjednik Skupštine pomenutog sindikata Dragan Obradović koji je najoštrije osudio ovakvu odluku.

Podsjeća da je nabavka paketića bila praksa proteklih 10 godina, a ove godine je odlučeno da se određeni iznos uplati svim članovima Sindikata.

"Kao predsjednik Skupštine Sindikata službenika Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje lično ime osjećam potrebu da javno reagujem i najoštrije osudim zabranu nabavljanja novogodišnjih paketića i zabranu organizovanja novogodišnje predstave , te postavljam pitanje kome u Upravnom odboru smeta Djed Mraz, novogodišnji program i dodjela paketića.

Još jedna država prekida diplomatske odnose s Izraelom

Još jedna država prekida diplomatske odnose s Izraelom

Stojanović poručuje: 'Nadam da će vrlo brzo Deda Mraz otjerati Ramića iz Vlade FBiH'

Stojanović poručuje: 'Nadam da će vrlo brzo Deda Mraz otjerati Ramića iz Vlade FBiH'

Djeda Mrazu, novogodišnjim programima i podjeli paketića se raduju sva djeca na svijetu, ali ove godine po prvi put su nepoželjni članovima Upravnog odbora Sindikata službenika FMUP-a. Mišljena sam da su navedenom Odlukom uskraćena prava djeci članova Sindikata da prisustvuju novogodišnjem program i dodjeli paketića", kazao je Obradović.

On hitno traži da se navedena Odluka Upravnog odbora stavi van snage, te izvrši nabavka novogodišnjih paketića i organizuje novogodušnja predstava, kao što je bila praksa proteklih 10 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije