Kolone ispred benzinske pumpe u Sarajevu: "Gorivo sutra ide preko 3 KM?"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rozi

Sta se cudite, kao da ne pratite situaciju , vec dvije godine se ovo sprema I jos I gore dolazi a vi kao cudite se,ma stvarno haha

Pleme ti j...sve luuuudo

Jod, brasno i benzin su spas od nuklearke, gladi i bjega van radijacije. Logicno

Boom

Hajde bar će neko da zaradi da sad nespominjem ko

najjeftinije gorivo

na Gaspromu... tuku ko nece hahahahahaha

Fadil

Nemajte brige. Izdvojili smo 500 hiljada maraka za nabavku rezervi goriva i ostalih energenata. Kupili smo i 1000 litara ulja, dvije tone brašna i tonu šećera da intervenišemo u slučaju poskupljenja ili nestasice.

Mythbuster

Turbo folk je gorivo za Bošnju. Slušaj Cecu, gledaj Zadrugu, pusti bradu i frizuru ko kreten Jala i toči u 20 godina star auto po 5 litara goriva. Istovremeno, redovno se kuni u Allaha i člana porodice, i svima govori "Brate".

Edin F.

Neka se naši uposlenici u administraciji , kont. ustanovama i komun. preduzecima ne brinu. Ove godine povecavamo plaće barem 20 %, a za naknadu prevoza u gotovini po 152 KM. mjesecno. Regres ove godine 100 % veći zbog poskupljenja ulja.

5

naspite po 700 litara da docekate novu godinu

Guest

Normalne drzave imaju mehanizme zastite gradzana i drzave od monetarnih do onih koje ukljucuju rezerve. Energopetrol je imao naftni terminal u Plocama koji je ispario kriminalom i privatizacijom. U 30 god nismo u stanju izgraditi teminale za plin i za gorivo. Ali smo imali vremena da unistimo kriminalom i korupcijom i privatizujemo i omogucimo bogacenja tajkuna. Pored krize dolazi i naplata kriminalnog vodjenja ove zemlje.

nbjnlkč

Ama ne berite brigu, sada će bajden skinuti dodika, ..bati putina, gorivo će biti marka, bosna džamahirija, srbi se sele u sibir to će forto sa boreljom srediti elem sve vam je krenulo ;)

Ja

Fasisti prave namjernu krizu, trebali smo ih zaustaviti u plandemiji, ali smo pizde i nosmo nego slusali i nosali maske koje nicemu ne sluze

Samo neka Bosna

Ama ne berite brigu, sada će bajden skinuti dodika, ..bati putina, gorivo će biti marka, bosna džamahirija, srbi se sele u sibir to će forto sa boreljom srediti elem sve vam je krenulo ;) ka nbjnlkč bude jedna, cjelovita domovina svih njenih ljudi koji je vole. Ni manje ni vise. Levatu

gioiuu

Biće ako Bog da sa sve Srbijom i Crnom Gorom. Smrt Fašizmu!

/ Najnovije