Kolona ljudi čeka ispred Ambasade Njemačke u Sarajevu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Zato Nihad Uk i podnosi ostavku, razočarao se jer mladi odlaze...boli ga to...ne može da spava...

Vaso

E jeste se radovali odose hrvati.dosao red da idu i bošnjaci

Koel

Samo idite neka vam je sretno sto dalje od ove zabokrecenini moja ce djeca uskoro aBd dalekooo od ovog truhlog srustva u bolji zivot

tile

na radne akcije hina sve usmjeriti, bez telefona

Katil

Prije 2 dana ovi su stajali sa palestinskim zastavama na protestu a danas se preobukose i ipak mole da ih zapad primi.

Pomoć EU

Više ih pred ambasadom Njemačke nego pred CIPSom. Jel se to nešto i tu dijeli ??

Stize...

... na naplatu decenijska pljacka od strane sda i ostalih "daj da praunucad obezbjedim" stranaka. Isti ti kojima su puna (lazljiva) usta price o buducnosti BiH.

Samky

A gdje idu u vraziju *****, zar se nije vlast promijenila i sad je sve sjajno i bajno i obecavajuce. Umjesto da se i oni sto su prije otisli vrate, ovi se novi nadigli da idu. Nema smisla zaista pored ovakvog blagostanja.

sparco

Nije da plašim ali nije ni Njemačka obecana zemlja,bio vidio i vratio se.Tkogod može ovdje se boriti bolje da neide tamo.

/ Najnovije