Koliko su Dodikove izjave utemeljene na činjenicama i Dejtonskom sporazumu?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rocco

Jedina prava terapija za Dodika i slične su NATO rakete, ništa drugo ne pali. Onda onu budu mirni ko' bubice, pa treba periodično, svakih par mjeseci ponoviti i eventualno pojačati intenzitet terapije .....Najgore je što nevini ljudi propate zbog takvih pohlepnih debilčina, kao što pate i zbog njegovih jarana i saučesnika u zločinima Izetbegovića i Čovića ..

Ralle

Sve što je predsjednik rekao.je istina. Ako nije, nek.neko.kaze sta nije. SIPA, OSA, SUD BIH, i jos.neke institucije nemaju uopće uporišta u Daytonskom sporazumu. To svi znaju. E bas djelovanjem tzv.visokih predstavnika, koji su prvi kršili taj sporazum, sve ovo je uvedeno. Ko.je.kriv bošnjama.sto ih je.krepani.gad Izmetbegovic smjestio u 23% pa im je tijesno..srbima i hrvatima je bas siroko u ovoj jasnoj napacenoj drzavi.

Ma samo NATO rakete

Pa onda pregovarat s nekim normalnim.....nema s ovim nikakvog razgovora...... i ponovit svakih 6 mjeseci

haha

kakve ublehe baca da i on sam ne može ozbiljan ostat :P Et povuci, oni iz Vojkovića,Pala i inih selendri garant će prestat dolazit u Sarajevo na posao...

Mato

23% (fildzan drzava), je realno i previše za narod nastao '92. u Holidej Inn-u!

Pih

BIRN?! A šta i ko to bješe?! Vjerovatno sljedbenici SDA- islamskog fundamentaliste Izetbegovića!

/ Najnovije