Koliko smo sigurni na sarajevskim ulicama i ko je zakazao?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Balašević

Pa ni Ramo ne izgleda kao da je izašao iz pozorišta pa zamišljen gleda u daljine, jer promišlja da li je adaptacija Šekspirove drame bolja kod ovog ili onog režisera. :) nas ministar unutarnje sigurnosti ima totalno manijakalnu facu, i okružen je istim facama kao sto su Hatic ili slične tiktok zvijezde u usponu. :)

Jokso

Stanje na ulicama je vec 10 g isto. Nek se ministar provoza oko 22 samo krug od Čarsije do Ilide,sve ce vidjet sjaj i bjedu. Bab8ni sinovi sa zvijwrima od auta se utrkuju preticu,to je svakodnevnica.

Dokso

Stanje na ulicama je vec 10 g isto. Nek se ministar provoza oko 22 samo krug od Čarsije do Ilide,sve ce vidjet sjaj i bjedu. Bab8ni sinovi sa zvijwrima od auta se utrkuju preticu,to je svakodnevnica. ka Jokso A kako u društvu tako i u saobraćaju, logično. Nije problem u babinim sinovima u saobraćaju primaran, to je samo preneseno stanje babinih sinova koji su na političkim, direktorskim i funkcionerskim mjestima. Babini sinovi nam upravljaju životima, primanjima i egzistencijama. Pa se onda to stanje prenese na ulice. Problem je ovo dubokog društva a ne saobraćaja. Saobraćaj se automatizmom sam riješi kad se babini sinovi sklone ili prevaspitaju da oni nisu gospodari ove zemlje i ovog grada ali kako? Pa babin sin nam urinira zajedno sa svojom ženom po glavama više od 30 godina, zajedno sa svojim sljedbenicima, zar ne? Ostali su vidjeli od njega pa onda misle da mogu i oni! I izgleda da mogu!

Tahmaz

Prvi mrak I bjezi kuci,tako je doslo vrjeme

/ Najnovije