Koliko iznosi sadekatul-fitr za ovogodišnji ramazan

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SR

e bas cete vi to pravedno rasprediti ja kada dajem, dajem siromasnijim ucenicima ili studentima, nikad vama

Buda

Ali ste dali sebi pravo određivati koliko ko treba da da za VITRE. Dajete sebi za pravo određivati a daje se koliko ko može i kome on hoće a ne mora samo vama.

Pravi Hrvat

Na balinsku glavu musku greota je dici pusku, Hrvat mere to daleko bolje jer Stoka se britvom kolje. ka Miro Kopiraš četničke pjesme... svaka ptica svoje jatu leti

Xy

Sadekatul fitr? Tito dragi ustaj i ceraj motkom ovo

Gost

Postoji li prijevod na "bosanski"? Želim znati o čemu se radi. Hvala!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije