Koliko ćete platiti za crveno, a koliko kaznenih bodova nosi nekorištenje pojasa

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nepismena banda i drumski razbojnici!

Pogledaj ti „propisa“ i pismenosti! Ne korištenje pojasa, Ne posjedovanje VD, Ne posjeduje 2 reg. tablice ...... FUJ jbt ...... Nijedan propis nije zapravo za regulisanje saobraćaja na putevima ili poboljšanje istog, svaki apsolutno je SAMO i JEDINO za OTIMANJE PARA građanima, nahodeći se po seljačkoj logici „ako vozi auto, ima i para, platiće kaznu“ i lijepo...... Djeca umiru od spida, kolju se po ulicama, napadaju prolaznike i otimaju im mobitele, niko u mrak ne zalazi, nigdje više nema policajca na terenu i u naselju, svi voze Golfove 7, po dvojica se češu, žderu i prde u njima po 12 sati, ali kazne i „propisi“ svake godine novi i žešći, posebno pred izbore. Najobičnija razularena primitivna bagra s procentom polupismenih do 90% .... I kao po nekom pravilu, najveći zlikovci su UPRAVO u redovima ovih nazovi Policija i ovih „inžonjera saobraćaja“ koji namišljaju ove kazne, kao Nikola Špirić kad se potrbuši i „smisli“ neku papazijaniju.... FUJ!

NEPISMENA BANDA I DRUMSKI RAZBOJNICI!

POGLEDAJ TI „PROPISA“ I PISMENOSTI! NE KORIŠTENJE POJASA, NE POSJEDOVANJE VD, NE POSJEDUJE 2 REG. TABLICE ...... FUJ JBT ...... NIJEDAN PROPIS NIJE ZAPRAVO ZA REGULISANJE SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA ILI POBOLJŠANJE ISTOG, SVAKI APSOLUTNO JE SAMO I JEDINO ZA OTIMANJE PARA GRAĐANIMA, NAHODEĆI SE PO SELJAČKOJ LOGICI „AKO VOZI AUTO, IMA I PARA, PLATIĆE KAZNU“ I LIJEPO...... DJECA UMIRU OD SPIDA, KOLJU SE PO ULICAMA, NAPADAJU PROLAZNIKE I OTIMAJU IM MOBITELE, NIKO U MRAK NE ZALAZI, NIGDJE VIŠE NEMA POLICAJCA NA TERENU I U NASELJU, SVI VOZE GOLFOVE 7, PO DVOJICA SE ČEŠU, ŽDERU I PRDE U NJIMA PO 12 SATI, ALI KAZNE I „PROPISI“ SVAKE GODINE NOVI I ŽEŠĆI, POSEBNO PRED IZBORE. NAJOBIČNIJA RAZULARENA PRIMITIVNA BAGRA S PROCENTOM POLUPISMENIH DO 90% .... I KAO PO NEKOM PRAVILU, NAJVEĆI ZLIKOVCI SU UPRAVO U REDOVIMA OVIH NAZOVI POLICIJA I OVIH „INŽINJERA SAOBRAĆAJA“ KOJI NAMIŠLJAJU OVE KAZNE, KAO NIKOLA ŠPIRIĆ KAD SE POTRBUŠI I „SMISLI“ NEKU PAPAZIJANIJU.... FUJ!

Bosanac

Kad ce kazne za parkiranje na trotoaru zelenim povrsinama Zenicom ne mozes trotoarom setat od parkiranih auta Seljonacelniku fudo mudo to mu nesmeta lopov

Beli

Hoce li, i ko, naplacivati kazne drotovima, niti jedan nije zavezanog pojasa, prave gore prekrsaje nego obicni vozaci, ne rade svoj posao, vise u kladionicama, kafanama, kerovi obicni, samo narod ganjaju i izivljavaju se, a jadove od politicara ne kaznjavaju, zlo samo takvo, i ono ce sprovoditi zakon

Hefa

'ZatamLJena'? O j. vas pismene. Platite lektora, cigani. Ili zaposlite prave novinare, umjesto da placate studentima crkavicu na ugovor o djelu.

Vozac

Naplacivace i pocetnicima 50KM ako budu imali 0,00 promila

/ Najnovije