Izetbegović o Čampari: Nisam razočaran, ovo je relativno mali problem za SDA

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

On je mali problem za SDA a ti si veliki problem za bosnjake!

mali/veliki

Dobro, mozda i nije. Ali, sta je vas veliki problem? Zar nije to sto nam vlasti Srbije i Hrvatske ilegalno kroje izbore? Ili vam je i to mali problem? Ili nikakav? Da bi i vi mogli raditi isto...Zivjela gradjanska i sekulartna Bosna, Bosna i Sejdica i Fincija, Bosna svakog njenog gradjanina na svakom pedlju njenog tla! A vama - zbogom! Ako Campara stoji na ovom stanovisti njemu dobrodoslica...Ako...

nasvasta

Bake sa klimoglavcima se nemože ništa valjano uraditi još klimoglavci sa papirima iz štamparija još nepotizam to je gubitnićka kombinacija.

Neko

Dok se vi bavite svojim minderom, drugi vode vanjsku politiku BiH, narod vam demoralisan, podijeljen, dezorijentisan ali eto to je manje važno

Koel

Ti si jedna velika nesposobno budaletina koja ce nas unistiti

bake

i njegovi neljudi

Gost

Evo odmah svi da potpisemo da nema tronozca BiH sa samo dvije noge, da nema dogovora bez sva tri naroda, da nema da se dva udruze protiv treceg nikada. Zakone vec jedno 15ak godina ne radite putem dogovaranja i pregovaranja nego unutar malog kruga ljudi napravite zakon, ne usaglasite sa drugima i onda kada padne zovete to blokadama. Zakon koji nije usaglasen nece proci, tacka. Usaglasite i dogovorite stvari pa da vidis kako prolaze. Sve ovo sto trazite od Hrvata i Srba prvi vi ne primjenjujete a da primjenjujete skroz bi druga situacija u BiH bila.

JA1

Samo gradjanska BiH nista konstituvni narodi, jer to je Ubleha za siromasne

Švrčo

Ma nema problema. Mi ćemo se ispaliti ako šta bude.Ima se fala Bogu gdje i otići... Izgleda da svi rade protiv Bosne. Od tronošca prave dvosjed. Kakva divna personifikacija.Znate kad suhi list vjetar ponese. Imamo mi i kameni bedem snagu koju ćemo iskoristiti i dati im obečanje.

Kuze

Nitko nema pravo voditi gradjane BiH u mini Sengen bez referenduma . Pojedinci nemaju nikakvo pravo da odlucuju u ime svih gradjana BiH !

domaci gost

Ja tebi ne vjerujem ni kada kazes koliko je sati. Srbi ti trebaju dici spomenik veci od kipa slobode jer si zaj...reviziju presude za genocid a i hrvati jer u praksi vec imaju svoj entitet. Sta je sledece?

/ Najnovije